ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Actorul Morgan Freeman, unul dintre cei mai cunoscuți artiști americani de la Hollywood, a fost acuzat de hărțuire sexuală de către opt femei din lumea cinematografiei, informează CNN.

În vârstă de 80 de ani, Morgan Freeman este unul dintre cei mai cunoscuți actori americani, iar cariera sa se întinde pe 5 decenii.

O asistentă de producție a descris experiența sa alături de Freedman drept un coșmar, afirmând că actorul o atingea frecvent pe spate. O dată, chiar a încercat să-i ridice fusta, întrebând-o dacă poartă lenjerie intimă.

Morgan Freeman este un fervent susținător al Partidului Democrat din SUA, criticându-l dur pe președintele Trump. Freeman este cunoscut pentru pozițiile pro „feministe” și pro LGBT. De asemenea, a spus că dacă ar crede în Dumnezeu, ar face-o pentru că el însuși se crede dumnezeu.
 
Hollywood-ul a fost zguduit, recent, de mai multe scandaluri sonore în care cineaști sau producători cunoscuți au fost acuzați de hărțuire sexuală.