ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Actorul britanic Sam Gannon, cunoscut publicului anglo-saxon din serialul Emmerdale, a murit subit la doar 31 de ani. Actorul se afla în vizită la familia sa din California, când a murit subit. În urma rumorilor online cu privire la statutul vaccinării sale, „verificatorii de date” au răspândit rapid știrea că Marea Britanie, unde sunt circa 80% vaccinați, nu prevede vaccinarea obligatorie.

Dar pentru a călători în Statele Unite este necesar să ai statutul de persoană „complet vaccinată”, potrivit cerințelor oficiale din 6 iulie 2022, care sună așa:

„Cerințe de vaccinare pentru călătorii în Statele Unite

Toți cei care călătoresc cu avionul în Statele Unite fără a fi imigranți sau cetățeni americani trebuie să fie complet vaccinați și să prezinte dovada statutului de vaccinare înainte de a se îmbarca în avionul cu destinația Statele Unite. Această cerință nu se aplică cetățenilor americani, rezidenților permanenți legali din SUA (deținători de Carte Verde) sau imigranților.”

Sora lui Sam, Amy Kelly, citată de ziarul britanic Mirror, a confirmat știrea. Moartea actorului este investigată de poliție, dar nu este tratată ca fiind suspectă. Familia sa a inițiat o pagină de donații pe JustGiving pentru a strânge banii necesari transportării sicriului cu actorul neînsuflețit înapoi acasă, în Marea Britanie, ceea ce pare a fi foarte costisitor.

Se solicită donații „din cauza dispariției recente și subite a lui Sam”. „Toate donațiile vor fi folosite pentru repatrierea corpului său din SUA și pentru înmormântarea sa”, a scris familia.