ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Actrița americană Susan Sarandon a făcut o declarație dură la adresa fostei candidate la președinția SUA Hillary Clinton, pe care cândva a susținut-o.

Într-un interviu acordat ziarului The Guardian, actrița în vârstă de 71 de ani a afirmat că Hillary Clinton ar fi fost „un pericol" dacă ar fi câștigat în fața lui Donald Trump alegerile prezidențiale din 2016, iar cu ea în Biroul Oval America „ar fi fost în război". 

„Realmente cred că ar fi fost foarte, foarte periculoasă. Am fi fost în război dacă ar fi câștigat alegerile. N-ar fi fost mai subtilă...Uitați-vă la ce s-a întâmplat sub conducerea lui Obama și nici măcar n-am observat", a declarat Sarandon.   

Deși în anul 2001 actrița i-a făcut campanie fostei Prime Doamne a Statelor Unite și fost senator (2001-2009), la alegerile din 2016 vedeta americană a ales să-l suțină pe Bernie Sanders, ceea ce i-a adus numeroase critici în momentul respectiv, scrie Fox News.   

„Am primit injurii și amenințări de la susținătorii lui Hillary - «sper să fii violată» - și atacuri misogine", a declarat actrița pentru The Guardian.