O actriță celebră, câștigătoare a premiului Oscar, și-a spus deschis părerea despre Hillary Clinton, arătând că aceasta s-ar putea dovedi mai periculoasă în funcția de președinte al SUA decât Donald Trump.

Într-o apariție la o emisiune online, Susan Sarandon a criticat pozițiile lui Hillary Clinton referitor la politica externă.

„Într-un fel, cred că ea este mai periculoasă”, a sugerat Sarandon, potrivit gândul.inforăspunzând întrebărilor referitor la remarca pe care a făcut-o Hillary Clinton la adresa rivalului ei, numindu-l „periculos”.

„Nu a învățat nimic din momentul Irak, este o persoană intervenționistă și a făcut lucruri oribile, fără milă. Cred că am fi în Iran în secunda doi”, a mai spus actrița.

Sarandon a continuat să facă o comparație între Trump și Clinton și a criticat și atitudinea mass-media la adresa celei din urmă, considerând că presa nu este deloc critică referitor la acțiunile candidatului Partidului Democrat.

„Nu știu care este politica lui Trump, dar știu care sunt politicile ei, știu de la cine ia bani și mai știu și că nu e transparentă, dar nimeni nu o trage la răspundere pentru asta”, a adăugat Sarandon, arătând că, din punctul său de vedere, punerea sub acuzare a lui Hillary Clinton, chiar dacă nu s-a produs încă, "este inevitabilă”.


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews