ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Actrița britanică Miriam Margolyes, cunoscută în mod special pentru rolul profesoarei Pomona Sprout din seria de filme "Harry Potter”, dar și pentru că a recunoscut oficial că este lesbiană, spune că nu poate înțelege de ce cuplurile homosexuale sunt "atât de nerăbdătoare" să se căsătorească.

Miriam Margoyles, în vârstă de 75 de ani, nu vede care este rostul mariajelor între homosexuali, deși face parte din comunitatea LGBT și nu a ascuns niciodată acest lucru.

"Avem parteneriatele civile, dar numai gândul că m-aș putea referi la cineva spunând că e soția mea îmi face greață", spune Miriam Margolyes, care nu înțelege deloc "nerăbdarea" cuplurilor homosexuale de a se căsători, scrie pinknews.co.uk.
 
Miriam Margolyes s-a născut la în mai 1941, la Oxford (Oxfordshire). Primul său rol important a fost cel din filmul „Stand Up, Virginia Solfiers” (1977).

În anul 1994, actrița a primit premiul BAFTA la categoria „Cea mai bună actriță într-un rol secundar”, pentru interpretarea din pelicula „The Age Of Innocence” (1993), regizat de Martin Scoresese.

Mai târziu a fost distribuită în rolul profesoarei Pomona Sprout în filmele "Harry Potter and the Chamber of Secrets”(2002) și "Harry Potter and the Deathly Hallows II” (2011).