ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După cum se poate vedea din filmulețul postat pe Youtube, Angela Merkel nu a fost mereu pro-migranți. Merkel dovedește că s-a folosit de poziția sa ulterioară pro migrație, promovând așa zisa politică a ușilor deschise pentru a câștiga putere într-un regim german controlat de stânga.

Angela Merkel este un politician de carieră care în trecut a avut opinii complet diferite față de cele din ultimii ani. În anul 2000, Merkel afirma:

„Societatea multiculturală nu este o formă viabilă de viață și cred în asta”.

Mai târziu, în 2002, acuza guvernul de la acea vreme pentru că nu avea o limită în privința migrației, afirmând:

„Înainte de a primi alți imigranți, trebuie să îmbunătățim în primul rând integrarea copiilor străini care trăiesc în  această țară”.

Merkel a vorbit și despre suburbia multiculturală din Berlin, Kreuzberg și acuza guvernul de atunci că nu au cheltuit nici măcar o marcă (marca era moneda germană înainte de adoptarea euro în 2002) pentru a combate problemele din această zonă, deși continuă să vorbească despre migrație.


Merkel, care a devenit cancelar în 2005, declara în 2010, înainte de a deveni o mare susținătoare a intrării migranților în Germania, că muncitorii migranți au mințit, iar multiculturalismul a eșuat complet:

„Suntem un stat care, începând cu anii '60, a adus lucrători migranți în Germania. Acum trăiesc cu noi, ne-au mințit o vreme. Aceasta nu este realitatea.  Încercarea de a spune că se va face ceva multiculturalism aici și că vom trăi unii lângă alții este o încercare care a eșuat! A eșuat complet!”.

În ciuda acestor declarații readuse acum în atenție de site-ul Voice of Europe, Merkel  a reușit să facă exact contrariul a ceea ce promitea. Nu doar că limitat intrarea migranților în Germania, ba mai mult, ea a deschis frontierele, acceptând, din 2014 până acum, 1.6 milioane de migranți.