ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mama ofițerului de poliție de la Capitoliu, care a murit în urma revoltelor din 6 ianuarie consideră că moartea lui a fost cauzată de un accident vascular cerebral. Și nu că a murit în urma loviturii la cap, cu un stingător, de către susținătorii lui Trump, așa cum a susținut presa, relatează Daily Mail.

La mai bine de o lună după moartea ofițerului Brian Sicknick, pe 7 ianuarie, femeia a recunoscut că sunt încă multe necunoscute cu privire la ceea ce a cauzat decesul bărbatului.

În exclusivitate pentru DailyMail.com, Gladys Sicknick a declarat că este ferm convinsă că ofițerul Brian Sicknick nu a fost lovit în cap și că, așa cum crede toată familia, fiul ei a suferit un accident vascular cerebral fatal.  „Nu a fost lovit în cap, nu. Credem că a suferit un accident vascular cerebral, dar nu știm nimic sigur. „Ne-ar plăcea să știm ce s-a întâmplat.”

Pentru că, în timp ce politicienii și presa s-au grăbit să dea verdicte, nimeni nu a dat încă familiei răspunsurile de care are nevoie.

În cele șase săptămâni de la moartea sa, au circulat diverse povești legate de moartea ofițerului. Majoritatea alimentate de CNN și New York Times. Democrații au susținut chiar că în mod sigur ofițerul a fost lovit în cap de un stingător de incendiu, așa cum se întâmplă în articolele preliminare depuse în 2 februarie, în ciuda îndoielilor tot mai mari.

DailyMail.com a mers pe firul evenimenetelor de la Capitoliu, dorind să afle adevărul. DailyMail.com a stat de vorbă cu Douglas Buchanan, șeful comunicațiilor pentru Departamentul de incendii și servicii medicale de urgență al DC, care a confirmat că Sicknick nu a fost „dus la spital” de la Capitoliu. Și că după evenimetele de la Capitoliu, s-a întors la departamentul său, așa cum au relatat alți martori.

De fapt, chiar în ziua în care a apărut știrea în The New York Times, fratele lui Sicknick, Ken, a vorbit cu ProPublica și a spus că fratele său era într-formă bună și i-a trimis mai multe mesaje, după ce s-a întors în departament. „Mi-a trimis un text ieri seară și mi-a spus:„ Am primit ceva gaze în nas,  dar ” era într-o formă bună”.

Pe 8 ianuarie, tatăl lui Sicknick, Charles, a declarat pentru Reuters că, pe 7 ianuarie familiei i s-a spus că Sicknick avea un cheag de sânge pe creier și că suferise un accident vascular cerebral. Era ținut în viață doar cu aparate, dar până când familia  au ajuns acolo bărbatul murise.

Cu toate acestea, aceste câteva fapte disponibile publicului au fost ascunse opiniei publice din rațiuni politice, fiind acreditată teza că ofițerul a murit în urma atacului brutal al susținătorilor lui Trump.

La mai puțin de 24 de ore de la moartea sa, fără nicio autopsie, fără confirmarea vreunui semn de traumatism contondent, fără anchetă și nici un proces echitabil, președinta Camerei, democrata Nancy Pelosi, a cerut ca „autorii” „atacului” asupra lui Sicknick să fie aduși în fața justiției.