ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele american Joe Biden a desemnat-o pe nevasta șefului său de cabinet în postul nou creat de ambasadoare a plantelor și animalelor din întreaga lume.

Washington Post a informat în ediția sa de joi:

„Pentru prima dată, Statele Unite desemnează un diplomat special pentru a proteja biodiversitatea mondială pe fondul a ceea ce decidenții de aici și din străinătate recunosc a fi tot mai mult o criză a extincției.”

Cu o zi înainte, Departamentul de Statanunța:

„Secretarul de Stat Antony Blinken a desemnat-o pe Monica P. Medina în calitatea de trimis special al Statelor Unite pentru  Biodiversitate și Resurse ale Apei, în conformitate cu angajamentul administrației Biden-Harris de a rezolva crizele mondiale legate de biodiversitate și apă.”

Și adăuga:

„Monica Medina este Secretar de Stat adjunct pentru Oceane și Afaceri Internaționale de Mediu și Științifice și va prelua desemnarea de Trimis Special pe lângă sarcinile curente.”

Medina este soția șefului de cabinet al lui Biden, Ron Klain, detaliu pe care Washington Post l-a omis inițial.

Departamentul de Stat a explicat că plantele și animalele au și ele nevoie de un ambasador din cauza „schimbării climatice”.

Este limpede acum de ce sărmanul Joe Biden mai are mici scăpări ale memoriei: pe lângă grija celor 7 miliarde de oameni de pe pământ, mai are și grija plantelor și animalelor.

Președintele SUA a ajuns un fel de adjunct al lui Dumnezeu.