Adrian Zuckerman urmează să fie audiat de către Senatul Statelor Unite ale Americii. Acesta ar urma să dețină funcția de ambasador al SUA în România, scrie dcnews.ro.

Adrian Zuckerman se va prezenta în fața Senatului pe data de 20 iunie. Dacă acesta primi confirmarea Senatului în urma audierilor va deveni noul ambasador al Statelor Unite în România, înlocuindu-l pe Hans Klemm. Senatul SUA este dominat de Partidul Republican.

DC News scria în exclusivitate în ianuarie anul acesta că președintele Donald Trump l-a renominalizat pe Adrian Zuckerman pentru postul de ambasador al Statelor Unite ale Americii în România.

Activ în domeniul filantropic și educațional, Adrian Zuckerman este un om de afaceri care vorbește limba română. El este membru al consiliului Kids Corp și face parte din consiliul absolvenților New York Law School (Facultatea de Drept din New York). Are diplomă preuniversitară de la Massachusetts Institute of Technology și a obținut diploma în drept la New York Law School.


2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.