ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Potrivit Ministerului Securității Statului (MSS) din China, teroriștii sunt „înarmați” cu arme genetice create de inteligența artificială care vor viza anumite rase, relatează Daily Mail.  

La începutul lunii octombrie, MSS a emis o declarație pe WeChat în care a avertizat că unele organizații nonguvernamentale au recrutat „voluntari” chinezi pentru a colecta date despre distribuția biodiversității sub pretextul cercetării cu privire la speciile biologice.

Declarația a dezvăluit că aceste entități dezvoltă arme care vor viza diferențele genetice asociate cu etnia sau rasa.

Ministerul a avertizat că, spre deosebire de armele biologice și armele chimice tradiționale, „armele genetice sunt mai ușor de disimulat, mai înșelătoare, mai ușor de răspândit și mai dăunătoare pe termen lung și sunt greu de prevenit, de izolat și mai ieftine”.

Al treilea Război Mondial va fi purtat cu arme biologice

Folosite în război, armele genetice vor avea consecințe „devastatoare”, a menționat ministerul. De asemenea, a susținut că unele țări străine și-ar putea ataca populațiile, având în vedere că organizația i-a folosit pe chinezi pentru a fura date legate de rasă, care au fost apoi încărcate într-o aplicație de smartphone.

Potrivit Global Times, dacă un model AI este alimentat cu suficiente mostre genetice umane, acesta poate analiza și înțelege caracteristicile genetice unice ale fiecărui grup etnic.

Ministerul chinez a subliniat că menținerea biosecurității este „o responsabilitate comună a întregii societăți”, adăugând că întreaga lume trebuie să dezvolte „o preocupare pentru biosecuritate și să învețe din lecțiile desprinse din abordarea riscurilor de biosecuritate, cum sunt urgențele de sănătate publică”.

Știrea vine la doi ani după ce un raport sugera că oamenii de știință chinezi se pregătesc pentru al Treilea Război Mondial purtat cu arme biologice și genetice.  

Documentul șocant avertiza că armele biologice și genetice vor fi „arma principală pentru victorie” în timpul celui de-al Treilea Război Mondial, autorii detaliind, de asemenea, condițiile perfecte pentru eliberarea unei arme biologice.

Autorii au documentat chiar impactul pe care l-ar avea astfel de arme devastatoare asupra „sistemului medical al inamicului”.

Această ultimă dovadă potrivit căreia Beijingul a luat în considerare potențialul militar al coronavirusurilor SARS încă din 2015 a ridicat, de asemenea, îngrijorări cu privire la cauza COVID-19, unii oficiali insistând că virusul a scăpat dintr-un laborator chinez.

Dosarul oamenilor de știință al Armatei de Eliberare a Poporului și al celor din domeniul sănătății a analizat manipularea bolilor pentru a crea arme în moduri unice.

Declarația ministerului vine după avertismentul candidatului la președinția SUA Robert F. Kennedy Jr.

Candidatul la președinția SUA Robert F. Kennedy Jr. (RFK Jr.) a susținut că virusul COVID-19 a avut „țintă etnică” pentru a nu-i afecta pe chinezi sau evrei.

RFK Jr. a făcut aceste comentarii la un eveniment la restaurantul Tony's Di Napoli din Upper East Side din New York. Potrivit lui RFK. Jr., COVID-19 a fost „țintit din punct de vedere etnic”, iar cei mai imuni au fost „evreii ashkenazi și chinezii”.
 
El a adăugat că rămâne de văzut dacă coronavirusul „a fost țintit în mod deliberat sau nu, dar există documente care arată diferența rasială și etnică și impactul”.

RFK Jr. a mai sugerat că autoritățile dezvoltă în prezent arme biologice față de care COVID-19 va arăta „ca o plimbare în parc”.

RFK Jr. a mai spus că publicul știe deja cum China cheltuiește sute de milioane de dolari pentru dezvoltarea de arme biologice etnice, așa cum și SUA dezvoltă arme biologice etnice. El a susținut că SUA colectează ADN rusesc și chinez pentru a „ținti oamenii în funcție de rasă”.

Candidatul la președinție a menționat că un studiu din 2021 cu privire la COVID-19 a dezvăluit cum boala „pare să afecteze în mod disproporționat anumite rase, întrucât locul de andocare al furinului este cel mai compatibil cu negrii și caucazienii și cel mai puțin compatibil cu etnicii chinezi, finlandezi și evrei ashkenazi”.
 
Finlandezii fac parte din grupul etnic ugro-finic sau fino-ugric împreună cu maghiarii. Premiul Nobel pentru contibuția lor la dezvoltarea vaccinului ARNm de la Pfizer/BioNTech și Moderna a fost acordat anul acesta cercetătoarei unguroaice Katalin Kariko și medicului american Drew Weissman, de origine evreo-italiană, potrivit Wikipedia.

Cu toate acestea, RFK Jr. a spus că nu a sugerat că efectul etnic a fost „proiectat în mod deliberat”.

Kennedy a mai spus că acuzațiile că ar fi antisemit fac parte dintr-o campanie de calomniere în concordanță cu eforturile mass-media de a-l discredita pentru „dezvăluirile sale despre corupție și complicitate”.