ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pe 20  ianuarie, Joe Biden a devenit cel de-al 46-lea președinte și a declarat că vrea să lupte la fel de mult pentru oamenii care nu l-au votat pentru a promova unitatea, dar apoi a sugerat că oricine a votat pentru președintele Trump este rasist, naționalist sau un imbecil care trebuie reprogramat sau reeducat, analizează comentatorul conservator Mike Huckabee.

Da, asta chiar a încălzit inimile a 74 de milioane de oameni! Dar nu voi petrece următorii patru ani urlând că „Biden NU ESTE PREȘEDINTELE MEU!”

Sincer, nu-l pot învinovăți pe Joe Biden pentru că a emis foarte multe ordine executive care au anulat cam tot ce a făcut Donald Trump prin ordinele executive în patru ani. După cum ar trebui să știm cu toții, alegerile au consecințe.

Cu o simplă semnătură, Joe Biden a deschis granițele pentru imigranții ilegali care se grăbesc acum să intre în țară pentru ca noi să îi putem educa, să le oferim asigurare medicală, să le permitem să voteze și să concureze cu copiii voștri pentru locurile de muncă americane.

A blocat Conducta Keystone, ceea ce înseamnă că prețurile combustibililor din SUA vor crește, va deranja Canada, vom elimina imediat 11.000 de locuri de muncă și ne vom anula avantajul de a fi independenți energetic, fiind nevoiți să cerșim din nou petrol de la saudiți. Acest lucru îi va ajuta cu adevărat pe ruși, care au fost aproape falimentați de politicile lui Trump de a pune America pe primul loc. Așa că, pentru toate minciunile spuse despre Donald Trump și coluziunea cu Rusia, se dovedește că adevăratul prieten al Rusiei este Joe Biden.

În total, în primele sale ore în funcția de președinte, Joe Biden a semnat aproximativ 17 ordine executive pentru a anula politicile lui Donald Trump.

Și asta se întâmplă în alegeri. Nu pierzi numai puterea; schimbi direcția. Și dacă tocmai personalitatea lui Joe Biden ți-a plăcut mai mult decât cea a lui Trump, atunci să sperăm că nu te va deranja să plătești pentru asta. Și vei plăti pentru asta.

Dar nu politicile economice ale unui guvern masiv mă vor deranja cel mai mult, ci punerea în pericol a aliatului nostru Israel, prin revenirea la înțelegerea cu Iranul, cel mai mare sponsor global al terorismului de stat.

Este agenda pro-avort care spune că este normal și în regulă să iei viața unui copil până la momentul nașterii și să te oblige să plătești această procedură oribilă din taxele tale.

Mă deranjează forțarea instituțiilor și școlilor să perpetueze ficțiunea că genul unei persoane poate fi decis „imaginându-l”, indiferent de știința biologiei, precum și de Biblia care spune că sunt două genuri, bărbat și femeie.

Dar nu vă așteptați să vi se spună adevărul despre ceea ce face sau nu Joe Biden prin mass-media. Ura lor față de Donald Trump a fost atât de intensă, încât chiar și după ce și-au bătut joc de el pentru că a spus că vom avea un vaccin înainte de sfârșitul anului, când a lansat Operațiunea Warp Speed, el a livrat, iar ei, mass-media, s-au scufundat în aroganță și nu au recunoscut niciodată că au greșit sau să îi dea vreodată credit președintelui Trump.

Țara noastră este cu adevărat divizată și, deși sper că președintele Biden va încerca să ne unească, nu o va putea face dacă nu recunoaște că 74 de milioane dintre noi văd lumea diferit, dar fără a însemna că suntem rasiști, suprematiști albi sau nativiști.

Îl iubim pe Dumnezeu, familiile și țara noastră. Și credem că America este bună. Nu perfectă, dar mai bună și mai bine decât era. Și cred că și socialiștii încep să fie de acord cu noi, pentru că atunci când Lady Gaga a intonat imnul național la investire, nici o persoană nu a îngenunchiat!