Alertă de securitate la Palatul Buckingham, după ce un student din China a fost prins cu un cuțit asupra lui.

Hang Zhang, în vârstă de 25 de ani, din Sheffield, plănuia să o atace pe Regina Elisabeta a II-a, care, din fericire, nu se afla în Palat în momentul incidentului.

Studentul a ascuns arma albă în pantofi, fiind descoperit la controlul de securitate. Hang Zhang a spus Poliției că a venit să o asasineze pe regina Elisabeta a II-a. Tânărul a fost încătușat și dus la secție, fiind acuzat de port ilegal de armă albă, potrivit standard.co.uk.

Potrivit unor surse din Poliție, incidentul nu are nici o legătură cu vreun atac terorist.

Joia trecută, un alt bărbat a fost arestat, fiind declanșată încă o alertă de securitate la Palatul Buckingham.Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de infuențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te.


Fiecare dintre voi poate contribui. Susține ActiveNews