ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


La Munchen, în loc de petreceri și focuri de artificii, anul nou a adus o alertă teroristă. Cu puțin timp înainte de miezul nopții, poliția germană a avertizat că Statul Islamic pregătește un atentat sinucigaș în capitala Bavariei. Oamenii au fost sfătuiți să evite locurile aglomerate, iar două gări din oraș au fost evacuate, informează BBC News.

Munchen a devenit un oraș pustiu în noaptea dintre ani. Trupele antitero au luat locul pe străzi petrecăreților. Cu puțin timp înainte de miezul nopții, poliția germană a avertizat cu privire la posibilitatea unui "atentat cu motivații islamiste".

Există pericolul unui atac în Munchen, vă rugăm, stați departe de zonele aglomerate, și evitați gara centrală și gara din Pasing, s-a arătat într-un mesaj postat în mai multe limbi pe pagina de Twitter a Poliției din Munchen, potrivit b1.ro.

Informațiile primite de autorități vorbeau despre amenințarea unui atentat sinucigaș, care ar fi urmat să aibă loc la miezul nopții într-una dintre gările principale a anunțat Joachim 
Hermann, ministrul de interne al Bavariei. Informațiile ar fi fost furnizate de servicii de spionaj prietene, au anunțat autoritățile germane.