ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Miliardarul de stânga George Soros și fiul său, Alex, care conduce acum operațiunile politice pentru familie, și-au maximizat recent donațiile pentru campania de realegere a președintelui Joe Biden, relatează LifesiteNews

Bătrânul Soros a donat 6.600 de dolari fondului Biden for President, potrivit datelor Comisiei Electorale Federale (FEC). Persoanele fizice pot contribui cu 3.300 de dolari per candidat per alegere, dar, întrucât alegerile primare și cele generale apar ca două curse separate, fiecare candidat poate primi 6.600 de dolari de la donatori.

Alex Soros a dat, de asemenea, maximul de 6.600 de dolari, conform documentelor FEC.

Cu toate acestea, aceste donații reprezintă doar o fracțiune din suma care se așteaptă ca familia Soros să o cheltuiască pentru campania de realegere a lui Biden din 2024.

Fondul separat „pentru victoria lui Biden” poate primi sume-limită mult mai mari. „În timpul ultimei curse prezidențiale, Alex Soros a oferit Fondului pentru Victorie Biden peste 720.000 de dolari, în timp ce George Soros a adăugat peste 500.000 de dolari în cuferele comitetului. Cei doi au maximizat donațiile pentru campania lui Biden în acel ciclu electoral”, a informat Fox News.

Donațiile tânărului Soros nu sunt surprinzătoare, având în vedere influența care continuă asupra politicii Partidului Democrat, care a inclus „cel puțin 20” de vizite la Casa Albă de când Biden a preluat mandatul, potrivit Fox News.

De asemenea, el lucrează pentru a influența politica internațională, la fel ca tatăl său. „În 2023, Alex a participat la Forumul Economic Mondial din Davos, Elveția”, a relatat anterior LifeSiteNews. „Pe contul său de Instagram se pot vedea fotografii cu el alături de președintele american Joe Biden, liderul majorității din Senat Chuck Schumer și prim-ministrul canadian Justin Trudeau, printre alții.”

„Conform CNN, Democracy PAC condus de Soros a oferit 81 de milioane de dolari sub formă de donații politice din 2019 până în 2020”, a relatat anterior LifeSiteNews. „Fundația pentru Societatea Deschisă a acordat granturi în valoare totală de 19 miliarde de dolari pentru a promova politici neoliberale și seculare, de la înființarea sa în 1979.”

Cu toate acestea, Open Society a renunțat lucrători, având planuri de a concedia cel puțin 40% din forța de muncă.