ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Actorul Ray Liotta (foto stânga) a murit joi, 26 iunie, în somn în Republica Dominicană, la vârsta de 67 de ani, a transmis BBC.

Starul american se afla la filmările pentru pelicula Dangerous Waters și avea planuri să se recăsătorească în curând.

El rămâne cunoscut mai ales pentru rolul mafiotului Henry Hill în filmul cu gangsteri Goodfellas (1990) al lui Martin Scorsese. A jucat, de asemenea, și în Field of Dreams.

 

Tot azi a murit clăparul trupei Depeche Mode, Andy Fletcher, la 60 de ani, cât și toboșarul faimoasei trupe Yes, Alan White, la 72 de ani.

White (foto dreapta, din tinerețe) a murit joi în locuința sa din Seattle, după „o scurtă boală”, conform familiei. "De-a lungul vieții sale și a carierei de șase decenii, Alan a fost multe lucruri pentru mulți oameni: un star rock certificat pentru fanii din întreaga lume; coleg de trupă pentru câțiva aleși, și un gentleman și prieten pentru toți cei care l-au întâlnit", a scris familia sa. White avea 72 de ani.

Îl puteți vedea și asculta în filmarea de mai jos a trupei YES, cu celebra piesa Owner of a Lonely Heart / Posesor al unei inimi însingurate: