Ceremonia de instalare în funcție a noului președinte Donald Trump deja întâmpină unele dificultăți. Într-o mișcare neașteptată, tenorul Andrea Bocelli a declarat că nu va mai cânta la ceremonie, susținând că a fost amenințat cu moartea, scrie dailymail.co.uk.

Tenorul Andrea Boceli a renunțat să mai cânte la inaugurarea mandatului președintelui SUA, D. Trump după ce a primit amenințări cu moartea din partea grupurilor „antifasciste” și „pentru drepturile minorităților” care urmăresc să perturbe sau să împiedice ceremonia, programată vineri.

O sursă apropiată de Bocelli, un prieten al lui Trump, a declarat: „Andrea este foarte trist că va rata ocazia să cânte la un astfel de eveniment global, dar a fost sfătuit că pur și simplu nu merită să-și asume riscul”.

Președintele ales al SUA și-a dorit ca la ceremonia de învestire la Casa Albă, din 20 ianuarie 2017, pe scena de la National Mall din Washington să cânte celebrul tenor italian Andrea Bocceli.2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.