ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ceremonia de instalare în funcție a noului președinte Donald Trump deja întâmpină unele dificultăți. Într-o mișcare neașteptată, tenorul Andrea Bocelli a declarat că nu va mai cânta la ceremonie, susținând că a fost amenințat cu moartea, scrie dailymail.co.uk.

Tenorul Andrea Boceli a renunțat să mai cânte la inaugurarea mandatului președintelui SUA, D. Trump după ce a primit amenințări cu moartea din partea grupurilor „antifasciste” și „pentru drepturile minorităților” care urmăresc să perturbe sau să împiedice ceremonia, programată vineri.

O sursă apropiată de Bocelli, un prieten al lui Trump, a declarat: „Andrea este foarte trist că va rata ocazia să cânte la un astfel de eveniment global, dar a fost sfătuit că pur și simplu nu merită să-și asume riscul”.

Președintele ales al SUA și-a dorit ca la ceremonia de învestire la Casa Albă, din 20 ianuarie 2017, pe scena de la National Mall din Washington să cânte celebrul tenor italian Andrea Bocceli.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews