ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ceremonia de instalare în funcție a noului președinte Donald Trump deja întâmpină unele dificultăți. Într-o mișcare neașteptată, tenorul Andrea Bocelli a declarat că nu va mai cânta la ceremonie, susținând că a fost amenințat cu moartea, scrie dailymail.co.uk.

Tenorul Andrea Boceli a renunțat să mai cânte la inaugurarea mandatului președintelui SUA, D. Trump după ce a primit amenințări cu moartea din partea grupurilor „antifasciste” și „pentru drepturile minorităților” care urmăresc să perturbe sau să împiedice ceremonia, programată vineri.

O sursă apropiată de Bocelli, un prieten al lui Trump, a declarat: „Andrea este foarte trist că va rata ocazia să cânte la un astfel de eveniment global, dar a fost sfătuit că pur și simplu nu merită să-și asume riscul”.

Președintele ales al SUA și-a dorit ca la ceremonia de învestire la Casa Albă, din 20 ianuarie 2017, pe scena de la National Mall din Washington să cânte celebrul tenor italian Andrea Bocceli.