Administrația Trump pregătește sancțiuni noi la adresa Rusiei. Anunțul a fost făcut duminică de ambasadorul SUA la ONU, Nikki Haley.  Cât privește relațiile dintre SUA cu Rusia, Haley a recunoscut că sunt „extrem de tensionate”, însă Washington-ul încă mai speră într-o îmbunătățire a lor.


„Secretarul Trezoreriei, Steven Mnuchin „va anunța aceste sancțiuni luni, dacă nu a făcut-o deja și vor fi valabile pentru toate companiile care au tranzacționat echipamente care au avut legătură cu Assad și folosirea armelor chimice”, a explicat Hale, potrivit news.ro
 
Nikki Haley a mai precizat că America nu-și va retrage trupele prezente pe teritoriul sirian până când obiectivele care stau în fața sa nu vor fi fost atinse.

Ea a prezentat și o listă cu obiectivele pe care Washingtonul intenționează să le atingă în Siria: să aibă certitudinea că nicio armă chimică nu poate fi folosită într-un mod ce ar constitui o amenințare pentru interesele SUA; ca gruparea jihadistă Statul Islamic să fie învinsă și ca SUA să poată supraveghea activitățile iraniene.


2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.