ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Administrația Trump pregătește sancțiuni noi la adresa Rusiei. Anunțul a fost făcut duminică de ambasadorul SUA la ONU, Nikki Haley.  Cât privește relațiile dintre SUA cu Rusia, Haley a recunoscut că sunt „extrem de tensionate”, însă Washington-ul încă mai speră într-o îmbunătățire a lor.


„Secretarul Trezoreriei, Steven Mnuchin „va anunța aceste sancțiuni luni, dacă nu a făcut-o deja și vor fi valabile pentru toate companiile care au tranzacționat echipamente care au avut legătură cu Assad și folosirea armelor chimice”, a explicat Hale, potrivit news.ro
 
Nikki Haley a mai precizat că America nu-și va retrage trupele prezente pe teritoriul sirian până când obiectivele care stau în fața sa nu vor fi fost atinse.

Ea a prezentat și o listă cu obiectivele pe care Washingtonul intenționează să le atingă în Siria: să aibă certitudinea că nicio armă chimică nu poate fi folosită într-un mod ce ar constitui o amenințare pentru interesele SUA; ca gruparea jihadistă Statul Islamic să fie învinsă și ca SUA să poată supraveghea activitățile iraniene.