ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Site-ul  conservator AmericanThinker publică un editorial semnat de Monica Showalter despre omul din spatele proiectatului președinte Joe Biden și a echipei sale de „tranziție”.  Nimeni altul decât magnatul George Soros. Iată câteva extrase traduse de ActiveNews pentru Dvs:

"Cu prezumpția de uzurpator, Joe Biden susține conferințe de presă în spatele unui fals podium de „Birou al președintelui ales”, de parcă ar fi câștigat alegerile și nu ar fi existat procese în instanță cu privire la furtul pe scară largă. În costumul său albastru marin, făcut pe comandă, brusc, neagră, pozează până la capăt în președinte pentru camerele TV. Și, de asemenea, și-a făcut o echipă de tranziție din 4.300 de persoane, care să scotocească prin fiecare ramură a guvernului, pentru a se asigura că are acolo numai oamnei loiali.

Dar, în culise, toată lumea știe că este o mare farsă. În condițiile în care Camera Reprezentanților a virat brusc spre dreapta și Senatul va avea o poziție republicană, el va fi un președinte precum rățușca cea urâtă. Ambițiosul său vicepreședinte îi suflă-n ceafă. Iar conflictele sale cu extrema stângă sunt deja binecunoscute, socialiștii din tabăra Alexandria Ocasio-Cortez cerându-și partea, în timp ce jefuitorii de extremă stânga, precum cei din Black Lives Matter, cer să fie „plătiți” pentru sprijinul lor.

Dar este remarcabil cu cine NU se luptă Biden. Cu siguranță,  Big Tech și Wall Street au în continuare influența și puterea. Dar când masca e dată jos, apare în sfârșit cel cu care NU se confruntă cu adevărat: miliardarul de stânga George Soros - ai cărui oameni mișună deja în Guvernul paralel al lui Biden.
 
Să amintim că Soros este „omul de stat apatrid” ale cărui idei despre zero granițe, despre sfârșitul legii și ordinii, despre droguri gratuite și alte idei nefaste l-au făcut să-și întemeieze un imperiu imens de fundații pline de indivizi slugarnici după chipul și asemănarea lui, toți dedicați promovării ideilor sale globaliste.

A observat cineva care au fost printre primele idei ale administrației Potemkin Biden? Vaccinul COVID dezvoltat în America va fi distribuit mai întâi oamenilor din străinătate. Așa a declarat unul dintre primii locotenenți ai lui Biden. Biden discută cu liderii mondiali, preluând „felicitările” lor (deși Ben Rhodes a sugerat că e mult mai mult) mirosind globalismul nelegiuit al elitelor, fără niciun respect pentru protocol sau chiar pentru statul de drept. (Legea Logan, vezi, se aplică doar președintelui Trump.) Cozeriile cu China și Wall Street, toate de-un leat cu Soros. Toate aceste idei sunt idei globaliste asociate mai presus de orice cu idealul lui Soros.

Acestea toate sunt ideile care provin din tabăra lui Biden chiar de la intrare, sugerând un fel de agendă programatică, cu miros de caracatiță operațională a lui Soros. Se știe că Biden nu are idei proprii și se se răsucește după cum bate vântul, mergând acolo unde merg banii. Soros a investit 70 de milioane de dolari în alegerea lui Biden. E posibil ca el să-și fi întins tentaculele chiar în  Fox News, care i-a dezamăgit până la cer și mai sus pe conservatori, prin virajul spre stânga. Amintiți-vă incidentul ciudat cu Harris Faulkner și Marie Harf, cenzurându-l pe fostul președinte al Camerei, Newt Gingrich, pentru că a susținut că Soros a investit bani în alegerea procurilor districtuali. A fost ceva obișnuit și arhicunoscut, anunțat chiar de grupurile lui Soros, și totuși Fox s-a bâlbâit, șocându-i și uimindu-i pe mulți.  Iar trecerea Fox în tabăra întunecată a început, pentru mulți, cu acel incident Soros.

Acum îl vedem pe miliardarul păpușar și pe păpușa lui ascultătoare, plecându-se în fața agendei „omului de stat fără stat”, din vârful puterii globale sau din această versiune Potemkin a ei.  La Soros e vorba doar despre bani și, ca și în computerul lui Hunter Biden, și în unele dintre primele interviuri ale lui Biden, la fel e și în cazul lui Joe Biden.

Numele lui Soros pute deja în întreaga lume pentru amestecul său electoral, tolerarea violențelor și loviturile de stat pe care le-a pus la cale sub haina democrației. Și-a păstrat influența ascunsă și în aceste alegeri, cel puțin până acum, unde amprentele sale sunt peste tot. Joe Biden nu este altceva decât o creatură a lui George Soros, o prezență la fel de nefastă și odioasă ca oricare altul. Acum știm.