ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un analist al postului american Fox News, fost membru al armatei americane, a fost suspendat din funcție de șefii săi după ce i-a spus președintelui Obama, în termeni mai mult decât informali, că e un laș. 

Termenul folosit de Ralph Peters, un cunoscut analist american, a fost imediat criticat de unii, lăudat de mulți dintre internauți, relatează The Mirror.

Colonelul Peters a intrat în direct după discursul președintelui Obama de la Casa Albă, în care șeful statului a cerut un mai bun control al armelor, după atacul din San Bernardino în care și-au pierdut viața 14 oameni. 

Obama le-a cerut americanilor să nu se predea în fața terorii pe care jihadiștii ISIS vor să o instaureze. Acest comentariu l-a scos din sărite pe analistul Fox News, post cunoscut pentru politica sa anti-Obama:

„Domnule președinte, nu ne este teamă! Suntem furioși, suntem enervați.! Vrem să reacționezi, vrem să faci ceva. Tu ești cel căruia îi este teamă. Sunt uluit cât de laș este acest om. (n.r. this guy is such a total pussy), a spus lt.col. Ralph Peters.
 
Analistul și a cerut scuze, dar conducerea Fox News a confirmat că în urma acestui incident l-a suspendat pe Peters.