Cancelarul Angela Merkel a speriat întreaga audiență, după ce a început să tremure necontrolat în timpul unei vizite oficiale. Incidentul i-a făcut pe toți să se întrebe dacă cea mai puternică femeie din Uniunea Europeană ar putea să aibă probleme serioase de sănătate.

Momentul a fost filmat și publicat de toate televiziunile din Germania, ca mai apoi imaginile să se viralizeze în întreaga lume! Cancelarul german a început să tremure necontrolat în timpul ceremoniei de primire la Berlin a noului președinte al Ucrainei, Volodimir Zelenski.
 
Merkel a tremurat și în timpul unei vizite în Mexic, însă a spus că a fost deshidratată

Cancelarul german părea că abia se mai ține pe picioare din cauza spasmelor foarte puternice. Chiar dacă se vedea cu ochiul liber că Angela Merkel nu se simte bine, cancelarul Germaniei a continuat ceremonia și a dus-o chiar la bun sfârșit.
 
Cancelarul german, care va împlini 65 de ani luna viitoare, a spus și data trecută că de vină este tot deshidratarea. De o lună, Berlinul se confruntă cu temperaturi ridicate și cu soare puternic în cea mai mare parte a timpului, marți înregistrându-se 30 de grade Celsius.

Angela Merkel este cancelar al Germaniei din anul 2005 și în acest interval nu a existat nicio îngrijorare publică majoră în legătură cu starea sa de sănătate. Ea a anunțat că va renunța la poziție înaintea de viitoarele alegeri federale, stabilite în prezent pentru 2021.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews