ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Vicepreședintele american Joe Biden a anunțat, luni, că viitorul politic s-a putea să nu fie gată încă, lasând frâu liber speculațiilor că va candida în 2020 pentru funcția de președinte.

Întrebat de CNN dacă plănuiește să candideze în alegeri din nou, acesta a răspuns cu zâmbetul pe buze: „Da, o voi face. Am să candidez în 2020”.

Întrebat de reporter pentru ce poziție o va face, Biden a răspuns rapid: „Pentru președinție. Ce dracu, omule!".

După ce ulterior, jurnaliștii l-au anunțat că îi vor publica declarațiile, Biden s-a declarat de acord cu acest lucru dar a ținut să nuanțeze puțin situația afirmând că: „Nu sunt decis să nu candidez. Nu sunt decis legat de nimic. Am învățat de mult timp că soarta are un fel ciudat de a interveni".

Joe Biden a fost pentru 36 de ani senator, iar din 2008 a devenit vicepreședinte în administrația condusă de Barack Obama. Dacă va fi ales în 2020, va avea 78 de ani și va fi cel mai bătrân președinte din istoria Statelor Unite.