ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pe fondul refuzului premierului britanic, Theresa May, de a amâna Brexit-ul, oficialii de la Londra ar fi reactivat un plan de urgență, din timpul Războiului Rece. Document care prevede ca Regina Elisabeta să fie evacuată de la Londra, în cazul izbucnirii unor revolte după un Brexit dezordonat care ar genera revolte masive în Londra, scrie Sunday Times. 

„Plan pentru Brexit de evacuare a Reginei”, titrează ziarul britanic Sunday Times. Este apogeul isteriei menite să blocheze Brexitul, scrie evz.ro.

Planul de stopare a Brexitului prin îngrozirea populației („Project Fear”) de către cei care doresc rămânerea cu orice preț în UE a atins cel mai înalt nivel al său. 
 
Potrivit ediției de duminică a ziarului The Times: „Regina și alți câțiva importanți membri ai familiei regale vor fi evacuați din Londra în cazul unor revolte de stradă provocate de un Brexit fără acord (cu UE) potrivit unui plan secret pus la punct de Whitehall (reședința regală)”.

Planurile inițiale datau din 1962 pe timpul crizei rachetelor din Cuba, când Statele Unite și URSS au fost cel mai aproape de declanșarea unui război nuclear.