ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cel puțin 68 de oameni au murit într-o suburbie a capitalei siriene în urma a patru atacuri revendicate de gruparea teroristă Stat Islamic.

Potrivit AFP, una dintre explozii a fost provocată de o mașină capcană, iar alte două de atentatori sinucigași. Exploziile au avut loc pe strada al-Tin, la Saieda Zeinab, a precizat televiziunea siriană într-un buletin de știri.

Atacurile au avut loc la puțin timp după ce secretarul de Stat american, John Kerry, a anunțat este iminentă încheierea unui armistițiu în Siria. În acest timp, americanii și rușii colaborează pentru a pune capăt ostilităților din Siria, după cinci ani de război civil. 

Tot astăzi, 59 de oameni au murit, potrivit digi24.ro, într-un dublu atentat cu mașină-capcană comis în orașul Homs și revendicat tot de ISIS.