ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cu Forumul Economic Mondial în centrul atenției în ultimele săptămâni, s-au scris puține relatări despre reuniunea Bilderberg de la Washington.

Așa cum s-a spus adesea atunci când „băieții răi” au fost descoperiți în Scooby Doo, „Ei ar fi fost cruțați dacă nu ar fi existat acești copii enervanti.”

Prin termenul de „copii enervanți” mă refer la acei vulturi care rareori ratează ceva. Se întâmplă astfel că cea de-a 68-a reuniune Bilderberg a avut loc în perioada 2-5 iunie 2022 la Washington, SUA, la foarte scurt timp după reuniunea Forumului Economic Mondial de la Davos, Elveția.


Ar trebui să fim îngrijorați și îngrijorați? Într-un cuvânt „Da”.
Am scris în principal despre Forumul Economic Mondial în ultimii doi ani, dar reuniunile Bilderberg sunt extrem de importante.
În propriul comunicat de presă, aceștia se descriu după cum urmează:

„Reuniunea Bilderberg, fondată în 1954, este o conferință anuală menită să promoveze dialogul dintre Europa și America de Nord.
În fiecare an, 120-140 de lideri politici și experți în domeniile industriei, economiei, forței de muncă, mediului academic și IMM-urilor sunt invitați să participe la reuniune. Aproximativ două treimi dintre participanți provin din Europa, iar restul din America de Nord – aproximativ un sfert din politică și guvern, iar restul din alte zone.

Reuniunea Bilderberg este un forum pentru discuții informale pe teme importante. Întâlnirile au loc în conformitate cu regula Chatham House, care prevede că participanții sunt liberi să utilizeze informațiile pe care le primesc, dar nici identitatea, nici statutul vorbitorului sau al vorbitorilor nu pot fi dezvăluite. Nici ale oricarui participant.

Datorită naturii private a reuniunii, participanții participă ca persoane și nu în calitate oficială și, prin urmare, nu sunt obligați de limitările funcției lor sau de pozițiile convenite în prealabil. În consecință, ei își pot face timp să asculte, să gândească și să colecteze idei. Nu există o ordine de zi detaliată, nu se propun rezoluții, nu se dau voturi și nu se publică declarații politice”.

Ultima întâlnire a lui Bilderberg a avut loc în 2019. La fel ca Forumul Economic Mondial, este o adunare a „elitei”.
Din multe puncte de vedere contează mult mai mult. Numărul persoanelor participante este mai mic și totalizează aproximativ 120 iar reuniunea durează 4 zile.
Prințul olandez Bernhard a fondat Clubul Bilderberg. Jim Marr în cartea sa genială „The Rise of the Fourth Reich” (Ascensiunea celui de-al Patrulea Reich”) a avut următoarele de spus despre club:

„Prințul Bernhard a început întâlnirile clubului Bilderberg, un grup de oameni influenți care sunt atât de discreti încât clubul nu are nume oficial. Bernhard a fost un fost membru al SS nazist și un angajat al IG Farben german din Paris. În 1937 s-a căsătorit cu Prințesa Juliana a Olandei și a devenit acționar majoritar și oficial al Shell Oil olandez, împreună cu lordul britanic Rothschild.”

(Prin modul în care se expun fapte in această carte este excelentă și nu spun acest lucru cu ușurință. A fost scrisă în jurul anului 2010 și descrie în detaliu ceea ce s-a întâmplat de la al 2-lea Război Mondial. Ea leagă multe puncte între ele. De asemenea, este pe deplin documentată. Nu există teorii ale conspirației, ci doar fapte. O recomand cu căldură). -

Cât de secret este clubul Bilderberg? Într-un articol pe care l-am scris anul trecut intitulat: „Cine sunt membrii Clubului Irlandez Bilderberg, ai Comitetului Tripartit și ai Consiliului pentru Relații Externe – care este relația lor cu Davos și Forumul Economic Mondial?”, m-am referit la participanții irlandezi de la Bilderberg, cum ar fi Simon Coveney (politician) și bancherul Goldman Sachs Peter Sutherland, care au fost intervievați cu privire la participarea lor la reuniune. Să spunem că nu au fost tocmai sinceri.

Dar să ne întoarcem la cea de-a 68-a întâlnire de la Bilderberg. Nu au mai ratat aproape nicio întâlnire din 1954, cu excepția Covidului. Abia în ultimii ani au început să fie publicate numele participanților (din cauza presiunii publice) și sunt o lectură foarte interesantă. Acesta reunește oameni care se află în domeniul politicii, al industriei farmaceutice, al industriei bancare, precum directorul general al Pfizer, șeful CIA, CEO-ul Google, vice-președintele Facebook, secretarul general al NATO etc.

Numărul persoanelor care participă și cele care sunt, de asemenea, membre ale Forumului Economic Mondial este nerealist. Nu am avut timp să caut fiecare persoană de pe listă, dar conexiunea este cu adevărat uimitoare. Pur și simplu introduceți numele și inițialele persoanei forumului economic mondial pentru a confirma cine este membru al ambelor grupuri. Ceea ce este deosebit de interesant este conținutul întâlnirii din acest an. Principalele teme de discuție pentru acest an sunt:

1. Răsturnări geopolitice
2. Provocările NATO
3. China
4. Răsturnări de situație în Indo-Pacific
5. Competiția tehnologică China-SUA
6. Rusia
7. Coeziunea guvernului și a economiei
8. Perturbarea sistemului financiar mondial
9. Dezinformarea
10. Securitatea și durabilitatea energetică
11.Sănătatea după pandemie
12. Fragmentarea societăților democratice
13. Comerțul și de-globalizarea
14. Ucraina

Citirea printre rânduri este importantă pentru a descifra ce înseamnă cu adevărat majoritatea acestor subiecte. Ele dau senzația celor patru călăreți ai apocalipsei. Războiul, foametea, ciuma și moartea sunt conținute în ele într-o formă sau alta.

Dezorganizarea sistemului financiar global poate fi descrisă mai exact ca implementarea unei societăți fără numerar și, prin extensie, răspândirea unui sistem de credit social. Dezinformarea este de la sine înțeleasa. Am văzut cenzura lăsată în ultimii 2 ani dacă nu ați respectat cu sfințenie narațiunea. Conturile de social media (ale mele de două ori) vor fi eliminate dacă veti îndrăzni să spuneți adevărul. Toate acestea au fost planificate în 2019 la Evenimentul 201, unde o întreagă sesiune a fost dedicată testării narațiunii. Acesta a fost în secțiunea 4 și a fost numit „Discuție privind politica de comunicare și epilog video”.

Desigur, securitatea energetică și durabilitatea sunt pe masă. Având în vedere că prețurile la energie au crescut vertiginos, nu este o surpriză. Acest lucru ar putea fi chiar tradus ca un posibil atac cibernetic în curs de desfășurare. Aceste două merg mână în mână. Forumul Economic Mondial s-a referit adesea la acest lucru în exercițiile de masă. China, revoltele din Indo-Pacific și competiția tehnologică China-SUA sunt, de asemenea, subiect de dezbatere. Latura tehnologică a acestei probleme este, fără îndoială, un salut pentru cea de-a 4-a Revoluție Industrială a Forumului Economic Mondial și, în special, pentru Inteligența Artificială (IA).

Coeziunea guvernului și a economiei, precum și fragmentarea societăților democratice pot fi, de asemenea, combinate. Fragmentarea societăților democratice se datorează parțial finanțării de la fundația pentru o societate deschisă a lui George Soros. Am văzut apariția unor grupuri precum Black Lives Matter și altele, provocând tulburări, împărțind și înlocuind populația. Putem să corelam tulburările geopolitice, provocările NATO, Ucraina și Rusia ca o problemă atunci când discutăm despre acest război proxy care este în curs de desfășurare.

Ironia existenței unei probleme numite Comerț și De-globalizare nu va trece neobservată de mulți, deoarece tocmai această elită este pe punctul de a implementa globalizarea. Singura problemă care pare să le fi scăpat este „Perturbarea călătoriilor”. Am scris despre acest lucru în ultimul meu articol din susbstack intitulat „De ce există întârzieri în aeroporturi și anulări de zboruri în Irlanda, Marea Britanie, Olanda, Canada etc. Este aceasta Agenda 2030 în acțiune?”

Dar nu vă faceți griji, Michael O’Leary, ceo-ul companiei aeriene ieftine Ryanair, se alătură întâlnirii Bilderberg. Nu există nicio îndoială că își poate informa colegii dacă starea călătoriilor este o criză fabricată sau doar o coincidență. Fiți siguri că bărbații și femeile adunați la Washington nu vor vorbi doar despre trecut, ci vor planifica viitorul. Multe dintre subiectele pe care teoreticienii conspirației le-au scris și documentat în ultimii doi ani revin în prim-plan mult mai repede decât se așteptau mulți.

Sursa AICI - tasthyras.wordpress.com

Cititor: Spring
Comentariu la articolul: Mesajul Arhiepiscopiei Iașilor și cel al unor ieșeni îngrijorați în fața Paradei homosexualilor ținută sfidător de Ziua Copiilor și Părinților, sărbătorită de Biserica Ortodoxă Română prin hotărâre a Sfântului Sinod. Scrisoarea Patriarhului Daniel