ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Vâlva uriașă pe care a provocat-o anunțul lui Donald Trump despre iminenta sa arestare pare să fi determinat Statul Paralel să facă un pas înapoi.

Anunțul făcut de Donald Trump sâmbătă dimineața, pe rețeaua sa de socializare, că urmează să fie arestat marți, a incendiat opinia publică americană.

Vestea despre posibila arestare a unui fost președinte american, pentru prima dată în istorie, a devenit rapid subiectul numărul 1 de dezbatere.

Toate canalele de televiziune, ziarele și rețelele de socializare au preluat subiectul și l-au întors pe toate fețele.

Au apărut informații care confirmau veridicitatea anunțului lui Trump.

S-au făcut paralele între prigoana la care este supus Trump fără încetare din 2016 încoace și imunitatea care înconjoară familia Biden și afacerile sale dubioase. Inclusiv cele cu Ucraina și China.

Simpatizanții lui Trump s-au mobilizat rapid și au ocupat Fifth Avenue din New York, strângându-se în fața Trump Tower.


 

Elon Musk a prezis că dacă Donald Trump va fi arestat va obține o „victorie zdrobitoare” în alegerile din 2024.

Toată această vâlvă colosală pare să fi luat prin surprindere Statul Paralel de la Washington. Și să îl determine să facă un pas în spate. Sau măcar în lateral.

Business Insider, care face parte din presa „mainstream”, a publicat un articol în care afirmă că punerea sub acuzare a lui Trump a fost pusă „în stand-by”.

Că ar fi așteptată audierea, luni, a unui „martor surpriză”. Și abia apoi ar urma să se ia o decizie în privința arestării fostului președinte. 

Un lucru este cert: tensiunea crește în jurul lui Donald Trump. Și, în același timp, și popularitatea acestuia.