ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Arhiepiscopul romano-catolic Carlo Maria Viganò, fost Nunțiu papal în Statele Unite, a declarat într-un interviu publicat luni că legăturile catolicului Joe Biden cu China și politicile sale globaliste  pe care le promovează l-ar face un „dezastru ireparabil” în calitate de președinte, potrivit Wnd.

"Ar fi un dezastru ireparabil dacă Joe Biden, care este suspectat de complicitate cu dictatura chineză, ar fi desemnat președinte al Statelor Unite", a spus el într-un interviu cu Steve Bannon, gazda „War Room” și fost consilier șef la Casa Albă.

„Astăzi, toți liderii lumii, inclusiv Papa, vorbesc cu impunitate despre Noua Ordine Mondială, descriind-o exact în termenii identificați de așa-numiții teoreticieni ai conspirației”, a spus el. „Este suficient să citiți declarațiile globaliștilor pentru a înțelege că conspirația există și că se mândresc cu faptul că sunt arhitecții ei, până la admiterea necesității unei pandemii pentru a-și atinge obiectivele de inginerie socială”.

Luna trecută, un profesor universitar din Beijing a citat acordurile de afaceri chineze ale familiei Biden, explicand, la 28 noiembrie, de ce o administrație Biden va restabili influența regimului comunist asupra „vechilor săi prieteni” de pe Wall Street și din interiorul Beltway după ce acestea au fost suprimate de presedintele Trump.

Profesorul, Di Dongsheng de la Universitatea Renmin, a făcut referire la numeroasele acorduri de afaceri externe ale lui Hunter Biden, inclusiv în China, unde tatăl său vicepreședinte a condus politica SUA. Și a indicatclar relația Beijingului cu Biden.

În interviul cu Bannon, Vigano l-a lăudat pe Trump pentru presiunea asupra Chinei și sensibilizarea comunității internaționale cu privire la „încălcarea sistemică” de către regimul comunist a drepturilor religioase și ale omului.

El a arătat „numeroasele legături ale lui Biden cu China, Deep State și susținătorii ideologiei globaliste”.

"Mă gândesc la intenția sa de a ne condamna pe toți să purtăm măști, așa cum a recunoscut cu sinceritate. Mă gândesc la faptul că, incontestabil, el este doar o marionetă în mâinile elitei, care este gata să-l îndepărteze de îndată ce vor decide să-l înlocuiască cu Kamala Harris ", a spus Vigano.

Arhiepiscopul a remarcat sprijinul Papei Francisc pentru Biden și „ostilitatea” față de Trump.

"Este clar că Papa îl consideră pe Trump principalul său adversar, obstacolul care trebuie eliminat pentru ca Marea Resetare să poată fi pusă în mișcare", a spus Vigano.
 
 
„Astfel, pe de o parte, avem administrația Trump și valorile tradiționale pe care le deține în comun cu cele ale catolicilor; pe de altă parte, avem Statul Paralel/Deep State-ul  catolicului Joe Biden, care este supus globalismului, ideologiei și agendei ei perverse, antiumană, anticristică, infernală ", a spus el.

Vigano a fost întrebat ce sfaturi le va oferi „politicienilor recalcitranți despre ceea ce este în joc pentru națiunea noastră și pentru lume” dacă nu contestă alegerile din 2020.

„Adevărul poate fi negat de majoritate pentru o anumită perioadă de timp sau de unii oameni pentru totdeauna, dar nu poate fi niciodată ascuns pentru totdeauna. Aceasta este lecția istoriei, care a dezvăluit inexorabil marile crime din trecut și cei care le-au comis”, spune episcopul.
 
transcrierea interviului o puteți citi la LifeSiteNews