ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Arhiepiscopul catolic Carlo Maria Viganò, fostul nunțiu papal în Statele Unite, pedepsit de Papa cu pensionarea forțată pentru criticile la adresa unei Bisericii Catolice Paralele, comparabile cu Deep State, își continuă ofensiva împotriva "forțelor întunericului", cum afirmă el, care, în aceste zile, încearcă să pună stăpânire pe America, prin modul în care se încearcă fraudare alegerilor și scoaterea din joc a președintelui Donald Trump. Site-ul LifesiteNews, care a promovat și celebra SCRISOARE DESCHISĂ adresată  președintelui Trump de arhiepiscopul Viganò privind planurile unei "oculte mondiale" care vrea să instituie o dictatură medicală și un Guvern Mondial sub pretextul luptei contra Covid 19, publică un nou text semnat de cardinal. Mai exact, un mesaj scris pe 4 noiembrie 2020, în aceste zile în care soarta Americii, și nu numai, atârnă de un fir de ață, când până acum cea mai consolidată democrație a lumii este amenințată de puteri oculte care pregătesc ceea ce a intrat deja în vocabularul Plandemiei drept ”Marea Resetare”.

Publicăm mesajul integral al arhiepiscopului Vigano:

Dragi frați și surori,

În calitate de creștini devotați și cetățeni credincioși ai Statelor Unite ale Americii, aveți îngrijorări profunde și sincere privind soarta țării iubite, în aceste momentee în care rezultatele finale ale alegerilor prezidențiale sunt încă incerte.

Știrile despre frauda electorală se înmulțesc, în ciuda încercărilor de toată rușinea ale presei mainstream de a cenzura adevărul faptelor pentru a oferi un avantaj candidatului lor. Există state în care numărul voturilor este mai mare decât numărul alegătorilor; altele în care votul prin corespondență pare să fie exclusiv în favoarea lui Joe Biden; altele în care numărarea buletinelor de vot a fost suspendată fără motiv sau unde s-a descoperit o manipulare senzațională. Dar ÎNTOTDEAUNA și NUMAI împotriva președintelui Donald J. Trump, ÎNTOTDEAUNA și NUMAI în favoarea lui Biden.
 
 
În realitate, de luni de zile asistăm la un picur continuu de știri împleticite, de informații manipulate sau cenzurate, de infracțiuni care au fost trecute sub tăcere sau acoperite în fața dovezilor izbitoare și a mărturiilor irefutabile. Am văzut Deep State organizându-se cu mult timp înainte pentru a face acum cea mai uriașă fraudă electorală din istorie, pentru a se asigura de înfrângerea omului care s-a opus cu vehemență instituirii Noii Ordini Mondiale dorită de copiii întunericului. În această bătălie nu ați eșuat, așa cum este datoria voastră sacră, să vă aduceți propria contribuție fiind de partea Binelui. Alții, robiți de vicii sau orbiți de ura infernală împotriva Domnului nostru, au fost de partea răului.

Să nu credeți că copiii întunericului acționează onest și să nu fiți scandalizați dacă acționează prin înșelăciune. Credeți probabil că urmașii lui Satana sunt sinceri, sinceri și loiali? Domnul ne-a avertizat împotriva Diavolului: „Voi sunteți din tatăl vostru diavolul și vreți să faceți poftele tatălui vostru. El, de la început, a fost ucigător de oameni și nu a stat întru adevăr, pentru că nu este adevăr întru el. Când grăiește minciuna, grăiește dintru ale sale, căci este mincinos și tatăl minciunii ”(Ioan 8:44).

În aceste ore, în timp ce porțile Iadului par să se impună, permiteți-mi să mă adresez vouă cu un apel, la care am încredere că veți răspunde cu promptitudine și cu generozitate. Vă rog să vă încredeți în Dumnezeu și să faceți un act de smerenie și devotament filial către Domnul Oștirilor. Vă rog să rostiți rugăciunea Sfântului Rozariu, dacă este posibil în familie sau cu cei dragi, cu prietenii, frații și surorile, cu colegii voștri. Rugați-vă precum copiii abandonați care știu să apeleze la Preasfânta Fecioară pentru a-i cere să mijlocească înaintea tronului Maiestății Divine. Rugați-vă cu suflet sincer, cu inimă curată, având certitudinea că veți fi auziți și vi se va răspunde. Rugați-p pe ea, care este Ajutătoare creștinilor - Auxilium Christianorum - să învingă forțele Dușmanului. Rugați-o pe ea, care este puternică precum o armată trimisă în luptă (Cântarea 6:10), să dea victorie forțelor Binelui și să provoace o înfrângere umilitoare forțelor răului.

Spuneți-le copiii să se roage, folosind cuvintele sfinte pe care le-ați învățat: acele rugăciuni pline de încredete se vor înalța spre Dumnezeu și nu vor rămâne neauzite. Rugați-i pe bătrâni și pe bolnavi să se roage, pentru ca aceștia să-și poată uni suferințele cu suferințele pe care Domnul nostru le-a primit pe Cruce când și-a vărsat Sângele Său pentru Răscumpărarea noastră. Cereți tinerelor și femeilor să se roage, astfel încât să se îndrepte spre ea, care este modelul purității și maternității. Iar voi, bărbați, trebuie să vă rugați și voi: curajul, onoarea și îndrăzneala voastră vor fi întărite. Voi toți luați această armă spirituală, înaintea căreia Satana și slujitorii săi se retrag  cu furie, pentru că se tem de Preasfânta Fecioară, ea care este Atotputernică prin Har, chiar mai mult decât Atotputernicul Dumnezeu.

Nu vă lăsați descurajați de înșelăciunile Dușmanului, cu atât mai mult în aceste ore cumplite în care perversiunea minciunii și a fraudei îndrăznește să provoace Raiul. Orele adversarilor noștri sunt numărate dacă vă veți ruga, dacă ne vom ruga toți cu credință și cu adevărata ardoare a carității. Fie ca Domnul să permită ca o singură voce credincioasă și fidelă să se înalțe din casele voastre, din bisericile și de pe străzile voastre! Această voce nu va rămâne neauzită, pentru că va fi vocea unui popor care strigă în momentul în care furtuna se dezlănțouie cu cea mai mare înverșunare: „Scapă-ne, Doamne, că pierim!” (Matei 8:25).

Zilele care ne așteaptă sunt o ocazie prețioasă pentru voi toți și pentru cei care se unesc spiritual acum cu voi din toate părțile lumii. Aveți onoarea și privilegiul de a putea participa la victoria acestei bătălii spirituale, de a folosi arma puternică a Sfântului Rozariu, așa cum au făcut strămoșii noștri la Lepanto, pentru a respinge armatele dușlmane.

Rugați-vă cu certitudinea promisiunii Domnului nostru: „Cereți și vi se va da, căutați și veți găsi, bateți și vi se va deschide” (Luca 11: 9). Împăratul Împăraților de la care cereți mântuirea Neamului vostu vă va răsplăti Credința. Amintiți-vă acest lucru, mărturia voastră va atinge inima Domnului nostru, înmulțind Harurile cerești care sunt, mai mult ca oricând, indispensabile pentru a obține victoria.

Fie ca apelul meu, pe care vi-l adresez vouă și tuturor oamenilor care recunosc Împărăția lui Dumnezeu, să vă găsească apostoli generoși și martori curajoși ai renașterii spirituale a acestei țări iubite și, împreună cu ea, a întregii lumi. Non praevalebunt.

Dumnezeu să binecuvânteze și să protejeze Statele Unite ale Americii!

O singură națiune sub Dumnezeu

Carlo Maria Viganò, Arhiepiscop

Fost nunțiu apostolic în SUA

4 noiembrie 2020

Sfântul Carol Borromeo