ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Bărbatul care a încercat să îl omoare pe judecătorul Brett Kavanaugh de la Curtea Supremă, pentru a împiedica modificarea statutului juridic al Avorturilor, era un transgender.

Nicholas Roske a mers la domiciliul judecătorului Kavanaugh, după ce adresa acestuia a fost dezvăluită de activiști de stânga pe rețelele sociale.

Avea asupra lui o armă de foc și un cuțit și voia să îl lichideze pe judecătorul numit de Trump pentru a împiedica astfel Curtea Supremă să decidă că Avortul nu este un drept constituțional.

O transcriere a discuției pe care Roske a avut-o pe Reddit confirmă că acesta își pusese în cap să ucidă cel puțin trei din cei nouă judecători de la Curtea Supremă a SUA, pentru a modifica balanța votului.

Asasinul era cunoscut pentru problemele sale psihice, printre care și aceea că se identifica drept femeie.și își spunea „Sophie”, arată documentele judiciare.

Într-o postare, Roske se prezenta ca un „absolvent de colegiu de 24 de ani aflat în tranziția de la Bărbat la Femeie” care caută o „femeie cu care să se giugiulească și să se uite la filme” și cu care să poată eventual ajunge la o „legătură”.

Asasinul dezvăluia că nu se simte în largul lui alături de bărbați.