ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un moment care i-a luat pe toți prin surprindere s-a întâmplat la Parlamentul European, atunci când Jean Claude Juncker, președintele Comisiei Europene, a vorbit în discursul său despre ieșirea Marii Britanii din UE despre faptul că ar s-ar fi văzut și ar fi discutat cu ”mai mulți conducători ai altor planete care sunt foarte îngrijorați pentru că își pun întrebări în privința căii pe care UE o va urma”.

”Trebuie să știm/fim conștienți că cei care ne observă de departe sunt îngrijorați. Am văzut și am ascultat mai mulți conducători ai altor planete care sunt foarte îngrijorați pentru că își pun întrebări în privința căii pe care UE o va urma. Așadar trebuie să le dăm asigurări și europenilor, și celor care ne observă de departe", a spus Juncker, președintele comisiei europene.