Mai multe persoane au fost ucise marți, după ce un bărbat a deshis focul într-o catedrală din Brazilia. Atacatorul a impuscat mortal cel putin 5 persoane, după care s-a sinucis în fața altarului. Tragedia a avut loc în orașul brazilian Campinas, situat în apropiere de Sao Paulo, transmite BBC.

Atacul a avut loc în Catedrala Metropolitană, în timp ce era oficiată slujba.

Autoritățile au precizat că un individ înarmat cu o armă de calibrul 38 a intrat în catedrală și a început să tragă la întâmplare. 

Potriv The Sun persoanele ucise nu au fost încă identificate.
 
„Catedrala rămâne închisă pe timpul anchetei poliției (...) Contăm pe rugăciunile voastre în acest moment de profundă durere', a transmis dieceza din Sao Paolo pe Facebook.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews