ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un  atac armat a avut loc sâmbătă la o sinagogă din Pittsburgh, Pennsylvania, care s-a soldat cu moartea a 11 persoane. Autorul atacului a  fost un bărbat înarmat cu pușcă semiautomată și mai multe pistoale, care a strigat că evreii trebuie să moară, informează știrileprotv.ro. 

În jurul orei 10, poliția locală a fost sesizată că în Pittsburgh se aud focuri de armă, la scurt timp după, primind informația că acestea se aud și în interiorul  sinagogii.  Imediat poliția a transmis tuturor locuitorilor să stea adăpostiți în case, până când infractorul va fi prins,ceea ce s-a și întâmplat. Individul a deschis focul și asupra polițiștilor, iar patru dintre ei au fost răniți. 

Conform spuselor polițiștilor, atacatorul a acționat de bună voie, în momentul de față fiind la spital, din cauza rănilor apărute în urma împușcăturilor. Președintele Donald Trump condamnă gestul bărbatului.