Un  atac armat a avut loc sâmbătă la o sinagogă din Pittsburgh, Pennsylvania, care s-a soldat cu moartea a 11 persoane. Autorul atacului a  fost un bărbat înarmat cu pușcă semiautomată și mai multe pistoale, care a strigat că evreii trebuie să moară, informează știrileprotv.ro. 

În jurul orei 10, poliția locală a fost sesizată că în Pittsburgh se aud focuri de armă, la scurt timp după, primind informația că acestea se aud și în interiorul  sinagogii.  Imediat poliția a transmis tuturor locuitorilor să stea adăpostiți în case, până când infractorul va fi prins,ceea ce s-a și întâmplat. Individul a deschis focul și asupra polițiștilor, iar patru dintre ei au fost răniți. 

ImunoMedica

Conform spuselor polițiștilor, atacatorul a acționat de bună voie, în momentul de față fiind la spital, din cauza rănilor apărute în urma împușcăturilor. Președintele Donald Trump condamnă gestul bărbatului.2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.