Bilanțul victimelor atentatului sinucigaș, care a zguduit partea de est a capitalei siriene Damasc duminică dimineață, a crescut la 18 morți, informează Observatorul sirian pentru drepturile omului (OSDO), citat de AFP. 

Cel puțin șapte membri ai forțelor de securitate pro-regim și încă doi civili figurează printre persoanele decedate, potrivit OSDO, care nu dispune deocamdată de informații despre celelalte victime. 

Un bilanț precedent furnizat de OSDO consemna cel puțin 9 morți și 15 răniți în urma atentatului în care un kamikaze a detonat o mașină capcană la bordul căreia se afla în apropiere de un punct de control al forțelor de securitate siriene în piața Tahrir din Damasc. 

Media de stat siriene au relatat că autoritățile au dejucat duminică alte două atentate cu mașină capcană la intrarea în oraș, în timp ce acestea încercau să ajungă în centrul Damascului. 


2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.