ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


"Grupul terorist" coordonat de serviciile secrete ucrainene intenționa să comită atacuri la un aeroport militar din Crimeea și la o uzină chimică, anunță autoritățile ruse, conform site-ului agenției Interfax.
 
Printre obiectivele vizate se aflau aeroportul militar din Simferpol, o uzină chimică, unități militare și segmente ale infrastructurii de transport, au transmis vineri anchetatorii ruși.
 
FSB susține că a dejucat un complot care prevedea comiterea unor atacuri în regiunea Crimeea, un ofițer rus fiind împușcat mortal în timpul operațiunilor contra unui grup care, potrivit Moscovei, ar fi fost coordonat de serviciile secrete ucrainene, potrivit Mediafax.

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a acuzat Ucraina că folosește metode teroriste pentru declanșarea unui conflict în Crimeea, după confruntări soldate cu moartea a doi militari ruși.
 
Premierul Dmitri Medvedev avertizează că Rusia ar putea întrerupe relațiile diplomatice cu Ucraina, după presupusele acte de sabotaj ucrainene din Crimeea.
 
"Nu aș vrea să se ajungă la acest lucru. Dar, dacă nu va exista nicio altă opțiune, președintele poate lua o astfel de hotărâre", a declarat Dmitri Medvedev, citat de agenția Tass.

"Decizia finală îi aparține președintelui", a subliniat Medvedev.