Cardinalul african Robert Sarah avertizează că „occidentul va dispărea” ca urmare a migrației în masă, iar „islamul va invada lumea” și „va schimba complet cultura, antropologia și viziunea morală".

În noua sa carte, intitulată „Evening Draws Near and the Day is Nearly Over” Sarah reușește să provoace controverse în Europa, dar și în interiorul Vaticanului, identificând în mod explicit migrația musulmană ca un indiciu al colapsului continentului, scrie dailymail.co.uk

„Dacă Occidentul continuă în acest mod fatal, există un mare risc ca, pe fondul scăderii nașterilor, să dispară, invadat de străini, la fel cum Roma a fost invadată de barbari”, susține Sarah. ”Țara mea este predominant musulmană. Cred că știu despre ce realitate vorbesc”, a adăugat cardinalul catolic. Nu fără a învinui direct Uniunea Europeană pentru „dorința de a globaliza lumea, anulând națiunilor caracteristicile lor distinctive”, o mișcare pe care a etichetat-o drept „pură nebunie”.

”Comisia de la Bruxelles nu se gândește decât la construirea unei piețe libere în serviciul marilor puteri financiare”, a continuat el. ”Uniunea Europeană nu mai protejează popoarele din interiorul ei. Protejează băncile”, spune cardinalul african.

„Este o exegeză falsă să folosești Cuvântul lui Dumnezeu pentru a promova migrația. Dumnezeu nu a vrut niciodată astfel de falii”, a spus Cardinalul Robert Sarah.

”Toți emigranții care sosesc în Europa sunt fără bani, fără muncă, fără demnitate ... Asta e ceea ce vrea Biserica?”, s-a întrebat el, adăugând că  „Biserica nu poate coopera cu această nouă formă de sclavie care a devenit migrația în masă”.

„Dacă Europa dispare, și odată cu ea dispar și valorile neprețuite ale vechiului continent, Islamul va invada lumea”, a avetizat Sarah. 

Într-un interviu video anterior, Sarah a avertizat că Europa și-a pierdut rădăcinile și că este pe moarte din cauza numărului tot mai mic al europenilor care au copii.

Comentariile cardinalului african sunt la polul opus față de afirmațiile Papei Francisc, care, în repetate rânduri, a îndemnat națiunile occidentale să preia mai mulți migranți. Problema migrației nu va fi rezolvată niciodată prin ridicarea zidurilor, care să sporească frica de alții sau să nege asistența celor care aspiră în mod legitim la o viață mai bună pentru ei înșiși și pentru familiile lor, consideră Papa Francisc.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews