ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Daily Mail îi avertizează pe turiştii britanici care petrec vacanşa în Spania că în aeroporturile din Murcia și Alicante operează găști de hoți din România.

Într-un articol publicat în cotidianul amintit se arată că poliția spaniolă a arestat de curând nouă persoane, de origine română, în legătură cu o serie de furturi pe aeroporturile din Murcia și Alicante.

Grupul, se arată în Daily Mail, viza în special turiștii străini și au existat reclamații că hoții și-ar fi urmărit victimele până la hotelurile unde erau cazate.

Arestările fac parte dintr-o serie de acțiuni ale poliției în regiunile Almeria, Granada și Murcia, în care au fost arestate 20 de persoane, în legătură cu 35 de jafuri ce au avut loc luna trecută.

Daily Mail atrage atenția britanicilor că multe companii aeriene au curse spre Alicante și Murcia, iar aeroporturile sunt extrem de aglomerate în timpul sezonului estival.