ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pe 25 octombrie, furtuna de categoria 5, uraganul Otis, a afectat grav statul mexican Guerrero, cauzând alunecări uriașe de teren, bilanțul fiind de 46 de morți și 58 de persoane dispărute până acum. Uraganul a lăsat în urmă un scenariu de coșmar în populara destinație turistică Acapulco.

Ecologul James Martinez – unul dintre principalii susținători ai tehnologiei reacțiilor nucleare de energie joasă (LENR) sau bazată pe fuziune la rece, considerată o posibilă sursă viitoare de energie pentru omenire – a fost martor al calamității care a devastat regiunea. Într-un interviu recent cu Mike Adams, fondatorul platformei video care promovează libera exprimare Brighteon.com, Martinez a vorbit despre experiența sa îngrozitoare și despre posibilitatea ca geoingineria bazată pe „arme meteorologice” să fi fost folosită în catastrofa recentă.

Acesta a povestit că a fost invitat să meargă în Mexic de către candidatul la președinție dr. Claudia Sheinbaum, pentru a vedea cum următoarea generație de energie electrică prinde contur în țară sub forma LENR. Se bucura de șederea în acel frumos loc turistic, când a observat imediat că structurile arhitecturale din acel loc urmau să fie schimbate, chiar înainte de a afla că urmează să vină o superfurtună. Se afla în oraș cu niște oameni influenți când au început să observe declanșarea unui taifun major. El presupunea că populația fusese informată anterior.

Martinez a povestit că au decis să se întoarcă la locul unde erau cazați și să bea ceva. „Apoi, în timp ce stăteam într-o zonă deschisă, cu vederea spre golf, vântul s-a intensificat enorm în jurul orei 21:30 până la 22:00. Nu credeam că va ajunge la categoria cinci. Dar, cam pe la miezul nopții, colegii au primit telefoane fiind îndemnați să plecăm de acolo. Însă nu exista nici un loc unde să plecăm de acolo”. Fiind oaspeți ai casei, s-au adăpostit în interior, în cel mai ferit loc al clădirii, care era o structură uriașă și un reper arhitectural faimos. „Exista un copac bătrân masiv în fața acestei structuri, care ne-a protejat”, a spus el. Când s-au trezit, copacul nu mai exista, încăperile erau inundate, iar ceea ce au văzut în jur era o zonă total devastată.

„Părea că a explodat o bombă”, a glumit Adams, iar Martinez a aprobat rapid. „Aici devine interesant pentru mine, deoarece eram foarte suspicios cu privire la motivul pentru care autoritățile portuare sau guvernul din Acapulco nu au avertizat publicul cu privire la ceea ce s-a întâmplat”, a spus Martinez. După cum a constatat avocatul Cold Fusion, nu se auzea niciun sunet afară, nici avioane și nu au existat nici operațiuni imediate de salvare. „Acapulco a fost practic distrus. Toate bărcile din golf, inclusiv cea în care am fost în ziua precedentă, s-au scufundat. Era foarte liniște, deoarece nu era deloc curent”, a observat el, adăugând că se aștepta să apară cel puțin elicoptere de poliție sau militare care să ajute oamenii și să le ofere instrucțiuni.

„Am bănuit că este vorba de o armă meteorologică folosită în Acapulco, cu scopul construirii unui oraș de 15 minute”, a spus Martinez. Adams a fost de acord, subliniind că Acapulco era un centru al libertății de exprimare și de afiliere politică. Acest lucru face din destinația pitorească de odinioară o țintă pentru aplicarea conceptului de urbanism pe care guvernul vrea să îl implementeze pentru instaurarea unui control și unei tiranii totale.

De asemenea, Martinez a dezvăluit cum casele, mașinile, stâlpii de telefonie etc. arătau ca o zonă demilitarizată după un război. Potrivit acestuia, la orice mașină care se afla afară geamurile erau țandări, ca după niște explozii. „Iar cei mai mulți oameni conduceau mașini rapide, iar geamurile sunt o problemă principală, în ceea ce privește aerodinamica și toate celelalte lucruri legate de această problemă. Era total neobișnuit să vezi cum geamurile de la mașini erau explodate ca în urma folosirii unei arme electronice neobișnuite”, a dezvăluit el.

Operațiuni simultane de depopulare în întreaga lume

Adams a spus că globaliștii comit acum o serie de crime împotriva umanității. El a menționat catastrofa uitată provocată de incendiile uriașe din Lahaina, Hawaii, din august, incendii care au topit conductele, poluând apa din interior cu substanțe chimice toxice.

Oficialii testează acum pentru contaminare fiecare proprietate. Testele inițiale au dezvăluit deja prezența benzenului cancerigen și a altor substanțe chimice, dar oficialii abia acum încep să înțeleagă amploarea dezastrului. Ei nu au prelevat pe scară largă eșantioane din zonele incendiilor.

„Mulți oameni cred că au fost implicate arme cu energie directă. Era foarte clar că guvernul nu a acționat, a oprit apa și a permis ca incendiile să cuprindă și să distrugă o parte semnificativă a orașului”, a spus Mike Adams, subliniind că mii de copii au dispărut. „Și nu am mai auzit nimic despre acei copii dispăruți din 7 octombrie, când Hamas au atacat Israelul.” El consideră că globaliștii desfășoară un experiment de tip Gaza în întreaga umanitate. „Am mai spus, chiar și în felul în care Israelul a transformat Gaza într-un lagăr de concentrare în aer liber, cu ziduri la graniță complet supravegheate, nimic nu iese și nu intră fără permisiunea lor. Au restricții la calorii, chiar restricții la tehnologie. Acesta este modelul pentru noi toți”, a comentat Adams, citat de naturalnews.com