ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Administrația Federală a Aviației a dat publicității noul său program de „Diversitate, Echitate și Incluziune”, supervizat de ministrul Transporturilor, Pete Buttiegieg.

Conform șocantului document prezentat duminică de Fox Newsaviația civilă americană intenționează să angajeze persoane cu „grave dizabilități intelectuale” și cu „disabilități psihice”.

Pe lângă multe alte tipuri de dizabilități...

Site-ul FAA informează despre acest subiect:

„Handicapurile vizate (de program) sunt handicapuri cărora guvernul federal, în cadrul politicii sale, le-a acordat o atenție specială pentru recrutare și angajare.

„Ele includ auzul, văzul, membre lipsă, paralizie parțială, paralizie completă, epilepsie, dizabilitate intelectuală gravă, dizabilitate psihică, nanism.”

Programul de „diversitate, echitate și incluziune” (DEI) al Aviației Civile Americane arată că „diversitatea face parte integrantă din realizarea misiunii FAA care constă în a garanta călătorii sigure și eficiente (sic!) de-a lungul țării noastre și dincolo de ea”.

Apropo de Sigur și Eficient: până acum, zburai cu frica în sân că pilotul este vaccinat și poate face un atac de inimă la 10.000 de metri înălțime.

Acum, zbori cu frică și pentru că pilotul ar putea și un Nebun, iar mecanicul care a făcut revizia tehnică a avionului un Oligofren.

Cât despre ideea de a fi servit la bord de o stewardesă fără o mână, pe jumătate paralizată, epileptică sau oarbă...