Avocata Sidney Powell a deschis un proces în Georgia și a acuzat „fraudă electorală masivă”, proces care poate schimba destinul rezultatelor. „Schema și artificiul de fraudare au avut ca scop manipularea ilegală și frauduloasă a numărului de voturi, pentru a asigura alegerea lui Joe Biden ca președinte al Statelor Unite”, se arăta în dosarul de 104 pagini, potrivit Fox News.

Procesul, care îi numește pe guvernatorul Georgiei, Brian Kemp și pe secretarul de stat și președintele comisiei electorale de stat din Georgia printre inculpați, acuză multiple încălcări constituționale, citând martori de la fața locului, experți și imposibilități statistice în cadrul rezultatelor alegerilor. Totodată, informațiile spun că zeci de mii de voturi au fost alterate, suficiente pentru a favoriza victoria lui Joe Biden.

De asemenea, spune Powell informațiile susțin că soft-ul și hard-ul, produse de Dominion Voting Systems Corp, sunt locul în care începe „frauda masivă”,  iar modul de operare și caracteristicile software-ului nu permit un simplu audit al alocării greșite, al redistribuirii și al ștergerii voturilor.

Există „dovezi fizice incontestabile” că sistemele de securitate au fost alterate și că aparatele de vot au fost conectate la internet, o încălcare a legilor statale și federale, conform înregistrării.

Georgia a achiziționat sistemele de vot Dominion și soft-ul în iulie 2019. La acea vreme, democrații de stat, conduși de Stacey Abrams, au susținut că mașinile sunt susceptibile de manipulare. Cu un an în urmă, statul Texas a respins sistemul datorită vulnerabilității sale la manipulări nedetectate.

Un purtător de cuvânt al Dominion afirma recent pentru Fox News că afirmațiile lui Powell sunt lipsite de fundament.