ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Sidney Powell, avocata care a demascat înscenarea care i s-a făcut lui Michael Flynn de către administrația Obama, spune că există „tone de dovezi că sute de mii de buletine de vot vor trebui să fie eliminate”, ceea ce ar putea afecta rezultatul alegerilor prezidențiale din 2020. Avocată extrem de temută și respectată în branșă, Powell a demarat o serie de investigații legate de fraudarea alegerilor prezidențiale, iar declarațiile pe care le-a făcut la Fox News sunt o nouă lovitură în plex pentru democrați și pentru cum s-a desfășurat scrutinul în statele-cheie.


"Avem dovezi că același număr de voturi sau același număr de buletine de vot au fost injectate în sistemul Wisconsin și în sistemul Michigan de trei ori diferite", a spus avocata într-un interviu cu Maria Bartiromo de la Fox Business Network.

„Cred că au existat două „injecții” diferite cu exact aceleași cifre în Michigan și apoi în Milwaukee, și s-a întâmplat de trei ori”, a spus ea. „În plus, avem mai multe state în care nu au respectat legea stabilită de legislativul lor ", a spus Powell.Există o mulțime de dovezi că sute de mii de buletine de vot vor trebui aruncate și toate sunt pentru Biden", a adpugat avocata.

Există, de asemenea, dovezi care arată că „statistic  este imposibil ca aceste alegeri să iasă așa cum au făcut să iasă”.
„Este imposibil din punct de vedere matematic”, a spus ea.

Procese intentate de echipa de campanie a lui Trump au fost deja lansate în mai multe state, iar Powell spune că timpul este esențial. Avaocata a menționat că judecătorul de la Curtea Supremă a SUA, Alito, a decis deja ca voturile târzii din Pennsylvania să fie lăsate separat, în baza posibilității ca acestea să fie considerate invalide. „Trebuie să fie aruncate”, a spus Powell.