ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


"Presa sistemului minte când susține că toate acuzațiile președintelui Trump de fraudă electorală sunt nefondate. Știu, pentru că am argumentat cauza în numele președintelui, în fața instanței federale din Philadelphia", scrie avocatul Jerome M. Marcus într-un articol din The Federalist. Avocatul explică șirul de nereguli la care democrații au pus umărul pentru a-l sprijini pe Joe Biden. ActiveNews l-a tradus pentru Dvs:

"În cauză se afla cererea președintelui Trump pentru un ordin care să modifice modul în care buletinele de vot din Pennyslvania prin absență și voturile prin corespondență sunt examinate la Philadelphia Convention Center. CNN și alții ca ei susțin că „a pierdut”. Este fals: a câștigat. Pentru că eu am adus acest caz în fața instanței, în numele echipei de campanie a președintelui, vă pot spune ce s-a întâmplat în realitatte.

Președintele Trump s-a prezentat în fața instanței în două cauze: În primul rând, doar o mână de observatori republicani, mult mai puțini decât au avut acolo democrații, au fost admiși în camera de la Convention Center din Philadelphia. În al doilea rând, celor câțiva care au avut permisiunea de a intra nu li s-a permis să se apropie suficient pentru a vedea ce se întâmplă de fapt acolo. 
 
Cele mai importante întrebări pe care toți trebuie să ni le punem sunt: ​​De ce această secretomanie? Ce ascundeau?

În locul de numărare de la Convention Center am observat personal că zeci de voluntari ai campaniei Trump au fost blocați să intre în camera de numărare, chiar dacă fuseseră înregistrați corespunzător ca observatori. De aceea i-am îndemnat pe Pam Bondi și Corey Lewandowski, care se aflau la fața locului, să autorizeze depunerea unei cereri ca o instanță federală să solicite Comitetului Electoral să oprească acest nonsens.

În ciuda unui ordin obligatoriu al Curții de Autoguvernare a statului, cei câțiva observatori republicani care puteau intra în cameră nu aveau voie să ajungă până la bariera stabilită, aflată lângă cele mai apropiate mese unde se lucrau. Așadar, chiar dacă se aflau în cameră, nu puteau să spună ce se întâmplă. Dacă nu există nicio fraudă, de ce Consiliul Electoral controlat de democrați nu vrea să permită oamenilor să se apropie suficient de mult pentru a vedea ce fac, de fapt, oamenii săi?

Deci, pe un laptop împrumutat în jurul orei 14:00. în ziua alegerilor, am scris un document foarte scurt pentru a demara un proces federal și a solicita instanței federale să intervină pentru a interzice aceste practici neloiale. În jurul orei 16:30, depunerea plângerii a fost autorizată de echipa de campanie.
 
 
Judecătorul federal a dispus o audiere care a început la ora 17:30. și a durat două ore. În ședință publică, judecătorul a obligat Colegiul Electoral să fie de acord că republicanii ar putea avea până la 60 de reprezentanți în cameră. Aceasta a fost o victorie imensă, nu numai pentru republicani, ci pentru oricine vrea să aibă o numărare a voturi credibilă.

De asemenea, Colegiul Electoral a fost obligat să fie de acord că toți observatorii, democrați sau republicani, ar putea ajunge până la acea barieră. În timp ce democrații au susținut că ei i-au lăsat pe oameni să intre și să ajungă până la barieră, am prezentat o lungă listă de martori care erau pregătiți să depună mărturie că acest lucru era complet fals. Judecătorul le-a spus că dacă nu vor resoecta ceeea ce au spus în sala de judecată, el deține autoritate pentru a-i face să se țină de cuvânt.

După ce a obținut acest acord de la Consiliul Electoral, instanța a respins moțiunea propunerii președintelui de scutire ordonată de instanță. Instanțele fac adesea acest lucru atunci când asigură un acord între părți. Înseamnă că instanța nu trebuie să emită o ordonanță, care ar putea fi atacată, acordând sau respingând moțiunea. 

Asta nu înseamnă că cererea făcută în numele președintelui Trump de oprire a fraudei electorale nu a fost fondată, în ciuda informațiilor false prezentate de CNN și alte organe de presă. Toate acestea au fost o victorie pentru președintele Trump și pentru oricine altcineva care crede într-o guvernare transparentă.
Nu mă mai surprind informațiile anti-Trump ale celor de la CNN. Dar nu-mi pot imagina de ce liderii republicani din Pennsylvania au sugerat că nu există niciun motiv să credem că se întâmplă ceva greșit sau fraudulos la numărarea voturilor din Pennsylvania.

Dacă ei au dreptate, atunci de ce guvernul controlat de democrați s-ar strădui atât de mult pentru a-i ține pe republicani în afara camerei în care se numără voturile? Într-o lume în care orice mașină de pe stradă este urmărită de camere video, de ce  toată această numărătoare nu se face în plină zi, sub ochii tuturor? Ce se vrea oare să ascundă?

Alte persoane au adunat dovezi substanțiale că există multe lucruri care s-au ascuns, inclusiv acest videoclip care prezintă, printre altele, imagini cu oficiali guvernamentali care purtau măști Joe Biden în timp ce completează spații goale în voturile trimise prin poștă (video mai jos). Audierea la care am participat nu a fost despre asta, ci despre condițiile care fac ca acest lucru posibil.

Oricine dorește ca numărătoarea de voturi să fie legitimă nu ar trebui să facă ceva pentru a ține observatorii în afara camerei în care sunt numărate voturile. Cu toate acestea, din anumite motive, orașul Philadelphia a trimis trei avocați, inclusiv însuși avocatul orașului la o audiere pentru a încerca să convingă un judecător federal că nici măcar nu ar trebui să se deranjeze să răspundă cererii președintelui Trump.

Din fericire,  judecătorul federal nu l-a luat în considerare și a forțat Consiliul Electoral să facă ceea ce trebuie. Consider că asta e o victorie importantă pentru toată lumea, cu excepția celor care au ceva de ascuns. Din anumite motive, toată această încercare de blocare a adevărului a fost făcută de democrați, pentru Biden."