ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


16.17: UPDATE: Șoferul mașinii care a intrat într-un grup de copii din Berlin are dublă cetățenie, germană și armeană, și este în vârstă de 29 de ani. El urcase în mod repetat pe trotuar, înainte să intre cu mașina într-o parfumerie. Cinci dintre răniți sunt în stare critică. Potrivit polițiștilor, acesta a refuzat să spună dacă gestul său a fost sau nu deliberat.   

14.29: UPDATE: Persoana care și-a pierdut viața în urma incidentului era profesor.  

14.26: UPDATE: Actorul John Barrowman a postat un video de la fața locului.

 14.13: UPDATE: Incidentul a avut loc în jurul orei 10.30. Polițiștii încearcă să stabilească dacă acesta a fost un atac deliberat sau un accident. Șoferul, un bărbat de 60 de ani, a fost reținut și este, în prezent, anchetat de polițiști.  

UPDATE: O persoană a fost declarată decedată în urma atacului.  

30 de persoane au fost rănite, potrivit Agerpres.  

 Purtătorul de cuvânt al pompierilor nu a dat alte detalii, iar poliția nu a comentat imediat.

Incidentul s-a produs aproape de locul unde, în 19 decembrie 2016, a avut loc un atac terorist.

Atunci, un solicitant de azil din Tunisia, Anis Amri, respins de autorități, și-a însușit cu forța o camionetă, l-a ucis pe șofer, apoi a intrat cu autovehiculul într-o piață aglomerată de Crăciun.

Vă vom ține la curent cu evoluția evenimentelor.