ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Build Back Better” sau „reconstruiește mai bine”. Coincidență sau nu, Papa Francisc dă semnalul armoniei complete cu proiectatul președinte Joe Biden, preluând acest slogan electoral al politicianului democrat. Mai exact, un slogan ieșit din mințile participanților la Forumul Economic Mondial, organismul care pune la cale planul Marii Resetări, în urma pandemiei de Covid-19.

Papa a postat mesajul BBB pe Twitter joi, de Ziua persoanelor cu Dizabilități: „Reconstrucție mai bună: către o lume incluzivă post-Covid-19”. Pandemia a evidențiat disparități și inegalități” evidente în lume, „cultura anihilată” în detrimentul „celor mai fragili”. „Găsesc această expresie, să construim la loc mai bine, este destul de impresionantă.  Ea mă duce cu gândul la parabola din Evanghelie despre casa construită pe piatră sau pe nisip”, a spus Papa Francisc, unul dintre primii lideri care l-a felicitat pe Joe Biden după alegerile din 3 noiembrie.

Săptămâna trecută, Biden și-a lansat site-ul BuildBackBetter.gov găzduit pe un server al guvernului SUA. Anterior, Administrația pentru Servicii Generale din SUA (GSA) îl anunțase în mod oficial pe Biden că acum va primi fonduri de tranziție. O parte a pachetului include primirea unui domeniu guvernamental pentru un site de tranziție. 

„Build Back Better” este sloganul Marii Resetări, pe care o pun la cale forțele globaliste ale unei Noi Ordini Mondiale.

„Fiecare țară, de la Statele Unite la China, trebuie să participe (la Marea Resetare), și fiecare industrie, de la cele ale petrolului și gazelor la tehnologia digitală, trebuie să fie transformată. Pe scurt, avem nevoie de o Mare Resetare a capitalismului”, scria ăn vară lui 2020 Klaus Schwab, directorul Forumului Economic Mondial, și principalul teoretician al Noii Ordini, într-un articol publicat pe site-ul FEM.