ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Barack Obama o însoțește, în premieră, pe Hillary Clinton într-o vizită cu caracter electoral, o inițiativă criticată de potențialul candidat republican la președinție, Donald Trump, care a denunțat folosirea aeronavei prezidențiale în această deplasare.

Președintele SUA și Hillary Clinton efectuează marți după-amiază o vizită în statul american Carolina de Nord, în cadrul campaniei electorale în perspectiva scrutinului prezidențial din noiembrie.

Deplasarea în orașul Charlotte s-a făcut cu avionul prezidențial - Air Force One -, informează postul CBS News.

Este prima dată când Barack Obama i se alătură într-un turneu electoral lui Hillary Clinton, care are șansele cele mai mari să reprezinte Partidul Democrat în scrutinul prezidențial programat în noiembrie.

 Potențialul adversar republican în cursa prezidențială, Donald Trump, a denunțat folosirea avionului prezidențial.

"De ce i se permite președintelui Obama să utilizeze avionul Air Force One pentru a o însoți în campanie pe candidata lipsită de integritate Hillary Clinton? Cine plătește?", a reacționat Donald Trump.