ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele Statelor Unite, Barack Obama, consideră că există șanse ca magnatul republican Donald Trump să câștige scrutinul prezidențial din noiembrie, informează cotidianul USA Today.

 Întrebat dacă și-l imaginează pe Donald Trump președinte, Barack Obama a răspuns: "Orice este posibil".

"Specificitatea democrației este că, înainte de închiderea urnelor, înainte ca poporul american să se pronunțe, să nu știm rezultatul", a declarat Barack Obama.

Într-un interviu precedent, Barack Obama respingea cu fermitate discursul de campanie al lui Donald Trump, explicând că are așteptări din partea electoratului american. "Sunt destul de încrezător că majoritatea covârșitoare a americanilor preferă un tip de mesaj politic care să ne alimenteze speranțele, nu temerile", spunea atunci Obama.

Donald Trump este candidatul republican la președinția SUA și o va avea ca adversară în tabăra democrată pe Hillary Clinton. Cei doi candidați au scoruri aproape egale în sondajele de opinie.