ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În aceeași zi când în Florida a fost comis cel mai sângeros atac cu arme de foc din Statele Unite, a fost arestat, în California, un suspect care avea un adevărat arsenal în mașină, conform indystar.com.

James Wesley Howell, în vârstă de 20 de ani, a fost arestat de polițiștii din Santa Monica după ce aceștia au descoperit în mașina sa mai multe arme, printre care cel puțin o pușcă de asalt, zeci de cartușe, dar și o cantitate importantă dintr-o pulbere care putea fi folosită la confecționarea de bombe artizanale.

După câte se pare, suspectul voia să ajungă la un festival al homosexualilor din Los Angeles. Autoritățile spun că incidentul din Santa Monica nu e legat de masacrul sângeros din Orlando.

Potrivit primelor informații, suspectul le-ar fi spun polițiștilor că nu avea de gând să rănească pe cineva, ci doar ar fi vrut să participe la eveniment.