ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Occidentul cu o mână trage în refugiați, cu alta le dă să mănânce. Așa a declarat președintele sirian Bashar al-Assad, într-un interviu. Assad a mai afirmat că războiul din Siria va continua câtă vreme vor fi state care vor sprijini terorismul și că este dispus să renunțe la putere dacă astfel se va rezolva criza din țara sa.

Într-un interviu pentru televiziunea iraniană Khabar TV, Assad a afirmat că nu ar ezita să demisioneze, dacă asta va ajuta la rezolvarea crizei din țara sa. Dar, a mai spus liderul sirian, decizia trebuie să o ia poporul.

”Vă spun din nou — dacă plecarea mea este soluția, eu o voi lua fără nicio îndoială”, a spus președintele Al-Assad. ”Orice decizie a poporului sirian cu privire la viitorul țării va fi obligatorie pentru autoritățile Siriei, inclusiv pentru mine”, a mai spus liderul de la Damasc, 
 
Autoritățile siriene sprijină orice fel de măsuri politice în țară, în paralel cu lupta împotriva terorismului. Dar o decizie politică 'nu poate exista', atât timp cât unele țări sprijină teroriști, a adăugat Bashar al-Assad.