Președintele sirian Bashar Al-Assad, în calitate de comandant general al forțelor armate, a declarat că Armata Arabă Siriană este scutul care protejează țara de uraganul răului și de agresiune, distrugând fiecare verigă a lanțului planurilor americano-israeliene, scrie presstv.com.

Într-un interviu pentru revista „Armata Populară", Assad a adersat un mesaj militarilor sirieni, cu ocazia împlinirii a 73 de ani de la înființarea Armatei Siriene, pe care agenția de presă SANA l-a  preluat: „Voi sunteți oameni cu care ne mândrim, oameni ai suveranității și demnității. Felicitări pentru ziua care coincide cu succesele și victoriile voastre în lupta împotriva terorismului și a sponsorilor lui regionali și internaționali”
 
Liderul sirian a adăugat că „soldații sirieni sunt protectori ai țării în fața agresiunilor teroriste care au fost învinse de voința și determinarea armatei de a curăța fiecare petec de pământ al nostru de acest flagel."
Assad   a mai spus că „datorită sacrificiilor armatei, astăzi majoritatea regiunilor țării sunt în siguranță, fiind învinse instrumentele grupurilor teroriste ale proiectului sionisto- american”.
 
În plus, prin „ curajul, competența și sacrificiul lor, eroii armatei din Siria au schimbat cursul istoriei moderne”
 
În ultimele săptămâni, armata siriană a încercat să înlăture controlul asupra provinciilor sudice Dara'a și Quneitra, care se învecinează cu Înălțimile Golan. Forțele guvernamentale siriene desfășoară în prezent o ofensivă spre Golan, împotriva rebelilor, iar ca urmare a operațiunilor militare din Siria, armata israeliană se află în stare de alertă.


2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.