ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Sute de refugiaţi din Leipzig au fost implicaţi, vineri noapte, într-o bătaie generală. Mai mulţi oameni au fost înjunghiaţi. Poliţia a trebuit să intervină cu forţe numeroase. 

Incidentele au avut loc în tabăra înfiinţată în centrul expoziţional din Leipzig.  Acolo sunt cazaţi 900 de sirieni, 252 de afgani şi 216 irakieni, în total 1.800 de rezidenţi. Scandalul a izbucnit imediat după căderea întunericului, deşi era o importantă sărbătoare pentru musulmani.

„Situaţia a escaladat, ajungându-se la conflicte violente între sirieni şi afgani. Între 100 şi 200 de oameni au fost implicaţi”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliţiei, Katharina Geyer, citată de Bild.

Poliţia a trimis la faţa locului forţe numeroase, fiind prezente peste 40 de maşini de intervenţie. Potrivit publicaţiei germane, mai mulţi rezidenţi au fost înjunghiaţi, anunţă aktual24.ro.