Un bărbat a tras, luni dimineață, trei focuri de armă către ferestrele unui restaurant din Bruxelles, după care a fugit, a anunțat poliția locală, potrivit Reuters, anunță Agerpres.

În incident, produs în jurul orei locale 10:00 (09:00 GMT) pe Avenue Louise, nu a fost rănită nicio persoană.

Potrivit suersei citate, un martor a declarat că arma folosită în acest incident este un pistol-mitralieră Kalașnikov.

Poliția belgiană a menționat că motivul atacului este neclar. Un purtător de cuvânt al Parchetului belgian, Ine Van Wymersch, a precizat că nu este vorba despre un act terorist.Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews