ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Neurochirurgul pensionar Ben Carson, fost candidat în cursa internă republicană, a anunțat oficial vineri că îl susține pe Donald Trump în alegerile primare, încurajându-și susținătorii să îl voteze pe acesta. 

În cadrul unei conferințe de presă desfășurate la Palm Beach, într-un club deținut de Trump, Carson și-a anunțat retragerea și preferatul său în cursa internă.

"Există doi Donald Trump, cel pe care îl vedem pe scenă, iar celălalt foarte cerebral, cu care se poate avea o conversație bună", a spus Carson, declarându-se surprins că a descoperit "mai multă potrivire filosofică și spirituală" cu fostul său rival decât ar fi crezut anterior că e posibil.

"Am îngropat securea războiului, era politică", a mai afirmat Carson, referindu-se la atacurile violente pe care Donald Trump le-a lansat împotriva lui în toamna anului trecut.

Miliardarul american Donald Trump a anunțat joi, în timpul unei dezbateri, că neurochirurgul pensionat Ben Carson i se alătură, cu câteva zile înaintea unei noi runde de alegeri primare în Statele Unite, potrivit hotnews.